Mihai Rotaru a vorbit despre venirea lui Alex Chipciu la Craiova. Anunță trei transferuri la Universitatea

Robert Zanfir 14.01.2022, 17:25
Mihai Rotaru a vorbit despre venirea lui Alex Chipciu la Craiova. Anunță trei transferuri la Universitatea

Mihai Rotaru pune capăt speculațiilor pe seama venirii lui Alex Chipciu la Craiova. Omul de afaceri a anunțat trei posibile transferuri la Universitatea și l-a reconfirmat în funcție pe Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova a revenit de urgență în țară. Deși au preferat un cantonament în Turcia, oltenii au fost puși pe fugă de vremea din Antalya, dar și de cazurile de COVID-19 din lot.

Mihai Rotaru a vorbit despre venirea lui Alex Chipciu la Craiova. Anunță trei transferuri la Universitatea

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un final de toamnă de coșmar. 7 meciuri consecutive fără victorie, iar oltenii au intrat în vrie. Imediat, Mihai Rotaru a tras un semna de alarmă: ratarea play-off-ului ar fi un dezastru managerial.

Totuși, clubul din Bănie s-a repliat și a redevenit activ pe piața transferurilor. Unul dintre jucătorii țintiți ar fi fost Alex Chipciu. Mihai Rotaru neagă varianta, dar dezvăluie că negociază pentru alți trei jucători.

„Nu, nu se pune problema să vină Chipciu la noi, nu a fost nicio discuție în acest sens. Avem negocieri cu doi fundași centrali, și cu un jucător care poate juca în față, pe toate trei posturile, dar nu e niciunul dintre numele care au apărut în presă”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Mihai Rotaru: Suntem prizonierii propriului succes

„Nu am fost mulțumit de rezultate, dar jocul echipei, per total, nu a fost o dezamăgire. Craiova a arătat că vrea să joace, un fotbal frumos, cu excepția jocului cu UTA, unde pentru prima dată în acest campionat, am mai spus, am câștigat un punct nemeritat. Oricare dintre celelalte meciuri le-am fi putut câștiga, în rest. Suntem optimiști și credem că echipa va arăta altfel”, a adăugat finanțatorul Universității Craiova.

Sunt sigur că vom fi în play-off, chiar dacă spunem că este o utopie să câștigăm campionatul, dar undeva foarte departe există o speranță.

Cupa a fost întotdeauna un obiectiv, suntem prizonierii propriului succes, considerăm că am ratat un sezon, în condițiile în care am luat două trofee și am fost pe podium
Mihai Rotaru

Universitatea Craiova va reveni pe terenul de joc, în campionat, cu un meci cu Rapid. Partida este programată pe 22 ianuarie.

Urmăriți Playsport.ro și pe