Mihai Stoica a răbufnit după erorile grave de arbitraj în favoarea FCSB. Oficialul este nemulțumit de comentariile specialiștilor

Moldoveanu Camelia 17.10.2021, 13:15
Mihai Stoica a răbufnit după erorile grave de arbitraj în favoarea FCSB. Oficialul este nemulțumit de comentariile specialiștilor

Mihai Stoica nu s-a mai putut abține și a răbufnit după ce mai multe voci au spus că FCSB a avut parte de un arbitraj care i-a favorizat în meciul cu CS Mioveni. Partida s-a terminat 3-0 pentru echipa lui Gigi Becali. Edi Iordănescu, câțiva membri din staff,  și mai mulți fotbaliști de bază ai echipei au fost absenți pentru că sunt infectați cu Covid-19.

Specialiștii cred că două greșeli de arbitraj au adus succesul pentru FCSB

FCSB a mers la Buzău pentru a lupta contra CS Mioveni cu doar 13 fotbaliști. Printre cei infectați de la echipa lui Gigi Becali este și Edi Iordănescu, tehnicianul fiind absent de la meciul câștigat de echipa sa cu 3-0.

„Roș-albaștrii” au înscris prin: Tănase, Dumiter și Keșeru. Mai mulți fotbaliști de la CS Mioveni și-au mărturisit dezamăgirea față de arbitraj după această partidă. Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu le-au dat dreptate argeșenilor. Specialiștii au subliniat faptul că meciul FCSB – Mioveno a avut parte de două erori de arbitraj care a avantajat echipa „roș-albastră” decisiv: intervenția lui Scarlatache la Keșeru nu merita lovitură de pedeapsă, iar Buziuc nu merita primul cartonaș galben, astfel n-ar fi fost eliminat din teren la al doilea galben obținut în minutul 45+1.

Răspunsul lui Mihai Stoica după acuzațiile aduse asupra arbitrajului din meciul FCSB – CS Mioveni

Mihai Stoica nu s-a putut abține și și-a apărat echipa. Oficialul FCSB este de părere că și în ceea ce o privește pe echipa sa s-au făcut unele nedreptăți în arbitraj:

Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela.

Când Bârsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor – deși șortul se lungise, însă Nike are materiale bune – nu mai erau atât de contrariați marii specialiști. Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întămplă.

Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști.

O duminică plăcută și teste negative tuturor”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

Fotbaliștii CS Mioveni îl contrazic pe Mihai Stoica

Și fotbaliștii CS Mioveni s-au arătat nemulțumiți de arbitraj. Iustin Popescu a spus ferm faptul că la cel de-al doilea gol, al lui Andrei Dumiter, a fost ofsaid.

La golul doi a fost ofsaid. Suntem prea mici ca să vorbim. Sunt puțin supărat. Să existe puțin respect! Când joci în 10 împotriva FCSB-ului, una dintre cele mai bune echipe din România, e foarte greu să reziști. S-au vehiculat tot felul de lucruri, au jucători infectați, dar a cam fost echipa de bază. Suntem speriați de virus, sunt foarte mulți infectați. Rămâne să ne vaccinăm, dacă așa trebuie. Să decidă autoritățile. Personal, eu sunt vaccinat. 50-60% din jucători sunt vaccinați.”, a spus Iustin Popescu.

Adrian Scarlatache a avut și el de obiectat la adresa lui Keșeru:

N-a fost nevoie să revăd faza, am simțit din timpul meciului că n-a fost penalty. Keșeru s-a aruncat peste picioarele mele. Cred că prea ușor s-a acordat penalty, a fost și ofsaid la golul doi. Dacă am fi jucat 11 contra 11, nu știu dacă am fi pierdut azi. Suntem supărați. Am venit să scoatem minimum un punct din acest meci și am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu ei.”, Adrian Scarlatache, fundaș CS Mioveni

Inquam Photos / Stefan Constantin

Urmăriți Playsport.ro și pe