Mihai Stoica îl distruge pe Mircea Rednic, după finalul de infarct cu Mioveni: „Nu e normal, vai de mine!”

Robert Zanfir / 16.12.2021, 21:07
Mihai Stoica îl distruge pe Mircea Rednic, după finalul de infarct cu Mioveni: „Nu e normal, vai de mine!”

Mihai Stoica nu a trecut cu vederea discursul lui Mircea Rednic, după eșecul dramatic suferit de Dinamo la Mioveni, 1-2. Managerul FCSB spune că un antrenor nu are voie să își critice jucătorii atât de dur, în fața camerelor TV.

Dinamo a ratat inexplicabil șansa celei de-a doua victorii consecutive. Mircea Rednic și compania au pierdut în prelungiri cu Mioveni, 1-2, după ce au condus mare parte din meci. Antrenorul a avut un discurs foarte dur la final. A dat vine pe jucători.

Mihai Stoica îl distruge pe Mircea Rednic, după finalul de infarct cu Mioveni

Mircea Rednic a fost foarte contestat de jucători în ultima vreme, dar a primit credit total din partea suporterilor. Mai mult, clubul i-a dat mână liberă la transferuri.

Mihai Stoica este convins că antrenorul greșește foarte mult cu atitudinea sa. Managerul FCSB crede că antrenorul pierde vestiarul atunci când își critică jucătorii în fața publicului.

„Sigur că Rednic are dreptate în ce spune. Dar, teoretic, un antrenor, mai ales unul cu experiență, discută cu jucătorul sau, eventual, jucătorul și colegii lui, nu îl face praf în fața camerelor de luat vederi. Dar, de multe ori, sunt antrenori care încearcă, pasând pe jucători, să scape ei!

Nu spun că face asta Rednic acum, dar nu e normal. La carte așa spune: «Un antrenor mare nu dă în jucători în public, ci în discuțiile pe care le poartă cu ei». Avem foarte mulți antrenori care dau în jucători, vai de mine!”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.

Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici.

Asta e viața. Eu n am ce să le fac. Tu trebuie să demonstrezi ca poți rămâne aici. O să plece cei care n-au demonstrat că pot să rămână aici. Nu știu! (n.r. Dacă pleacă sau rămâne Deian Sorescu) Telenovela asta Deian. Dacă o să aibă o ofertă interesantă pentru el și club o să plece sigur
Mircea Rednic

12 puncte din 20 de meciuri are Dinamo, care rămâne pe locul 15 în Liga 1.