Mihai Stoica, înjurat ca la ușa cortului? Afirmații șoc ale managerului FCSB despre unul dintre arbitrii importanți din România

Dragos Stefanescu 19.02.2022, 08:25
Mihai Stoica, înjurat ca la ușa cortului? Afirmații șoc ale managerului FCSB despre unul dintre arbitrii importanți din România

Mihai Stoica se află din nou în centrul unui scandal neașteptat. Managerul FCSB susține că a fost înjurat de arbitrul Andrei Chivulete chiar în timpul meciului FCSB – Chindia.

Mihai Stoica, înjurat de Andrei Chivulete chiar în timpul meciului

FCSB a înfruntat-o în etapa cu numărul 26 a Ligii 1 pe Chindia Tărgoviște. Partida de pe ”Arena Națională” a fost extrem de tensionată și avut un scenariu surprinzător. Echipa lui Toni Petrea s-a impus greu cu scorul de 3-2, la capătul a 90 de minute de foc. În afara tensiunii create de miza partidei, brigada de arbitraj a făcut mai multe gafe care au incins spiritele la maximum.

Partida a fost condusă de la centru de către arbitrul Andrei Chivulete. Acesta a fost aspru criticat pentru prestația sa. Mai mult, Mihai Stoica susține că Andrei Chivulete l-ar fi înjurat chiar în timpul meciului. Managerul FCSB a explicat că jucătorii de la FCSB sunt cei care i-au spus despre injuriile aduse de către  centralul partidei.

Aş vrea să ascultăm ce a vorbit Chivulete, pentru că jucătorii noştri mi-au spus că arbitrul m-a înjurat foarte tare! Chivulete m-a injurat de m-a spart, asta spun ai noştri. Sunt foarte curios. Vă promit că o să fac un montaj și o să le arăt oamenilor cine e Chivulete. Dacă îşi permite să mă jignească şi să mă înjure… Nu văd de ce ar inventa jucătorii noștri. Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e Chivulete!”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica, conflict cu Edi Iordănescu

O nouă dispută verbală de la distanță a izbucnit în ultimele zile în fotbalul românesc. Totul a pornit după ce Edi Iordănescu a dezvăluit că preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert, a fost dorit la echipa națională a României.

Alesul selecționerului pentru postul de preparator fizic al naționalei este Cristi Dragotă de la CFR Cluj. După această mutare, Edi Iordănescu a explicat că din partea clubului CFR Cluj s-a văzut o „disponibilitatea mai mare”.

Deranjat de declarația lui Iordănescu Jr., Mihai Stoica i-a reproșat acestuia faptul că ar fi sugerat o lipsă  de deschidere din partea celor de la FCSB.

Ce m-a deranjat cu adevărat, şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, pentru că probabil o să avem o întâlnire, este: spune că CFR Cluj a avut deschidere total, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe