Mihai Stoica, ironie de neînțeles la adresa lui Messi înainte de golul argentinianului

George Drafta 27.11.2022, 07:48
Mihai Stoica,  ironie de neînțeles la adresa lui Messi înainte de golul argentinianului

Mihai Stoica a simţit nevoia să fie în centrul atenţiei pe reţelele de socializare în seara meciului dintre argentina şi Mexic.

Urmărind partida din faţa televizorului, MM a simţit nevoia unei postări ironice la adresa superstarului argentinian Lionel Messi. Asta după ce argentienii nu au impresionat deloc în prima oră a confruntării pe arena Lusail. Managerul general al vicecampioanei României a făcut în acelaşi timp şi o aluzie la celebra fotografie realizată de Messi alături de Ronaldo pentru un celebru brand de lux.

„Dacă-i ține destul agresivitatea pe mexicani, Messi se întoarce la şah”, a fost remarca lui Mihai Stoica pe care ulterior a nuanţat-o.

După ce Argentina a marcat de două ori şi s-a impus cu 2-0, păstrându-şi şansele de calificare în faza următoare a competiţiei, Mihai Stoica a revenit cu un update.

„Nu i-a ţinut”, au fost cuvintele managerului general al roş-albaştrilor. Cu referire la faptul că agresivitatea mexicanilor nu i-a oprit pe adversari să puncteze şi să obşină victoria.

Fotografia care l-a inspirat pe MM

Mihai Stoica s-a inspirat din promovarea la care a apelat o companie celebră. Aceasta a dat lovitura cu o fotografie care a aprins internetul chiar înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Vedetele fotbalului mondial, Messi şi Ronaldo au fost aşezaţi faţă în faţă la o masă de şah inedită. Ipostaza în care au fost surprinşi cei doi a generat o reacţie din partea internauţilor. Care s-au îngrămădit să îşi ofere likeul lor postării cu pricina.

Iar comentariil au curs imediat după ce imaginea s-a viralizat rapid în mediul virtual.

„Cea mai bună fotografie din toate timpurile” sau „Imaginea secolului” au fost doar câteva dintre cuvintele folosite pentru a caracteriza fotografia inedită.

 Fotografia care a strâns pe reţelele de socializare peste 50 de milioane de aprecieri
Fotografia care a strâns pe reţelele de socializare peste 50 de milioane de aprecieri

Nu şi-a ascuns simpatia pentru marele rival

Ronaldo a avut mereu un respect deosebit pentru Messi. Şi nu exclude varianta să se afle la un moment dat la aceeaşi masă cu argentinianul. Portughezul l-a lăudat pe fotbalistul lui PSG. Şi s-a referit şi la visul multor fani ai fotbalului de a-i vedea pe cei doi la un moment dat în aceeaşi echipă.

„Un jucător magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Am o relație foarte bună cu el. Nu pot să spun că suntem prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Îl consider mai mult un coechipier.Este un tip pe care îl respect, pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Și soția lui și prietena mea se respectă, amândouă sunt din Argentina. Deci totul e ok.

Este un om incredibil care face lucruri extraordinare pentru fotbal. El și Zidane sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu siguranță mi-ar plăcea să luăm masa împreună. Cu siguranță dacă am fi în aceeaşi echipă am vinde o mulțime de tricouri”, l-a caracterizat Cristiano Ronaldo pe Messi pentru The Sun.

Urmăriți Playsport.ro și pe