Mihai Stoica, lovitură decisivă pentru Andrei Vlad: “Nu poate face asta!”. Ce se întâmplă cu portarul de la FCSB

Octavian Vasilescu / 05.03.2022, 17:21
Mihai Stoica, lovitură decisivă pentru Andrei Vlad: “Nu poate face asta!”. Ce se întâmplă cu portarul de la FCSB

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) are șanse mici să mai apere în acest sezon pentru FCSB, după gafa uriașă din meciul cu FC Argeș, scor 0-1.

Mihai Stoica, lovitură decisivă pentru Andrei Vlad

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (56 de ani), a declarat în direct la TV că portarul Ștefan Târnovanu (21 de ani) va fi de acum titular în poarta vicecampioanei. Andrei Vlad a greșit decisiv la singurul gol marcat în meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, în etapa a 29-a din Liga 1:

Dacă ar fi fost singura greșeală din acest sezon… Sigur că nu poţi sa scoţi un portar după o greșeală, dar a greşit şi cu FCU Craiova. De acum va apăra Târnovanu.

E sub contract, să fie lăsat liber, nu-mi vine să cred. Vlad e un portar care era în vederea selecţionerului. Are 23 de ani neîmplinţi, portarii se maturizează greu. Te doare inimia. Îl cunosc bine pe Vlad, e un copil modest, care a muncit mult.

Dar greșelile astea să văd. Perianu sau Cordea pot greşi de două sau trei ori pe meci, la mijloc, dar un portar nu poate”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

FCSB, la 14 puncte distanță de CFR Cluj

CFR Cluj este lider detașat în Liga 1, cu 73 de puncte. FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 59 de puncte.

Echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute în sezonul regular.

În ultima etapă din sezonul regular, FCSB se va duela cu FC Voluntari pe teren propriu. De partea cealaltă, CFR Cluj va primi vizita celor de la Dinamo. Ambele meciuri vor avea loc duminică și vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Meciul CFR Cluj – Dinamo începe la ora 17:30, iar partida FCSB – FC Voluntari se va disputa începând cu ora 20:30.

Gigi Becali a făcut anunțul în privința antrenorului de la FCSB

Chiar dacă FCSB este departe de titlu, antrenorul Toni Petrea nu este considerat vinovat de către patronul Gigi Becali.

Gigi Becali este supărat pe jucători:

Eu vreau Petrea să rămână, i-am zis-o. Din punctul meu de vedere nu pleacă, i-am transmis asta. El a spus că se mai gândește, i-am zis să fie atent, să se gândească bine. Eu nu am nicio problemă, nu îl dau afară, de el depinde”, a mai spus Becali, la Pro X.