Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Managerul a fost pus la zid

Gabriel Peneș / 11.02.2021, 09:51
Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Managerul a fost pus la zid

Scânteie de conflict în jurul grupării patronate de Gigi Becali. Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Managerul a fost pus la zid de liderul grupării Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Acesta îl acuză pe managerul general de la FCSB principalul vinovat pentru felul în care a arătat echipa la partida de aseară. Acum un an, Peluza Nord a revenit alături de FCSB după ce o perioadă boicotase meciurile echipei.

Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României

Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Roș-albaștrii au pierdut cu 1-0 în fața eternilor rivali, iar fanii echipei au luat foc. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica. Mustaţă îl consideră pe Mihai Stoica principalul vinovat pentru faptul că FCSB a folosit echipa a doua în derby-ul din Cupă cu Dinamo.

La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că trebuie să pleci acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihnești jucătorii cu Dinamo?”, a declarat Mustață la Radio Sport 1, citat de As.ro.

Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Managerul a fost pus la zid
Mihai Stoica, mitraliat de fanii FCSB după eșecul cu Dinamo din Cupa României. Managerul e acuzat pentru faptul că roș-albaștrii au intrat în teren fără mulți titulari de bază

Managerul a fost pus la zid. „Dă-ți demisia, Meme!”

Mustață i-a reproșat lui Stoica și jucătorii aduși la echipă. FCSB a început meciul cu Dinamo într-o formulă inedită, mulți titulari fiind menajați. Abia la pauză au intrat Florinel Coman, Florin Tănase, Darius Olaru și au ieşit Adrian Şut, Ionuţ Vînă şi Alexandru Buziuc. După golul lui Nemec din minutul 55, a mai apărut și Ovidiu Popescu, în locul lui Adrian Niță.

Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut. Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar asumă-ți și dă-ți demisia, asta vor suporterii. De ce i-ai mai băgat rezerve pe Coman, Tănase și Olaru? Trebuia să-i bagi din prima. Niciodată în veci nu poate bate Dinamo pe Steaua (n.r. – FCSB). Vă rugăm frumos să vă dați demisia, domnule Meme”, şi-a continuat discursul dur liderul fanilor FCSB.

Peluza Nord a revenit lângă FCSB, anul trecut, după eliberarea liderului galeriei

Gheorghe Mustaţă a anunţat că vor fi consecinţe dure în cazul în care FCSB ratează şi în acest an câştigarea campionatului. El a promis că, în acea situație, va forța demisia tuturor factorilor de conducere din club.

Le promit că dacă pierd campionatul, începând de la Gigi Becali în jos trebuie demisie totală. Gigi rămâne că e finanțator! Ei au impresia că vorbesc cu copiii ăia din tribune. Nu mai merge, a venit acasă cine trebuie, s-au întors bătrânii”, a mai spus Mustață, conform acelorași surse.

Gheorghe Mustață, vechi lider al galeriei steliste, a executat 6 ani de închisoare. El a fost judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție. A fost eliberat în ianuarie, anul trecut. Imediat după revenirea lui, Peluza Nord s-a alăturat, din nou, grupării patronate de Gigi Becali. De-a lungul anilor au existat multe conflicte între galeria condusă de Mustață și Becali. Pe fondul disputei juridice FCSB – CSA, fanii au boicotat meciurile roș-albaștrilor. Revenirea Peluzei Nord de anul trecut a fost surprinzătoare pentru mulți, dată fiind istoria conflictuală a acesteia cu conducătorii clubului, dar chiar și cu Becali personal.