Mihai Stoica nu s-a mai abținut și l-a criticat pe Mirel Rădoi. Ieșirea antrenorului Craiovei, taxată de managerul FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 30.11.2022, 08:33
Mihai Stoica nu s-a mai abținut și l-a criticat pe Mirel Rădoi. Ieșirea antrenorului Craiovei, taxată de managerul FCSB

Mihai Stoica a comentat situația în care se află Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Recent, fostul selecționer a exclus din lot 4 dintre cei mai importanți jucători ai formației din Bănie, iar după egalul cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, și-a criticat din nou jucătorii în public.

Mihai Stoica a comentat situația delicată în care se află Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Managerul general de la FCSB s-a arătat surprins de acest tip de comportament arătat în ultima perioadă de către antrenorul în vârstă de 41 de ani. MM a apreciat că motivul ar fi reprezentat de faptul că acesta ar fi supus unei presiuni destul de mari, întrucât există așteptări foarte mari de la echipă în acest sezon, cum s-a întâmplat de altfel în fiecare din ultimele stagiuni. Cu atât mai mult în contextul excluderii din lot a celor 4 jucători, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

„Acum dacă era Hanca în lot putea să intre. Dar sunt nişte decizii care la un moment se impun. Nu l-aş inculpa neapărat pe Rădoi. Oamenii probabil că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luate măsuri aşa dure. Da… Probabil că nervii lui au fost întinşi la maxim, pentru că el este un fel de Big Brother cu fotbaliştii. Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile. Probabil e o presiune suplimentară că a luat şi măsurile respective.

Presiunea vine pentru că ai luat nişte decizii, aștepți să vezi rezultatele după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei decizii şi să nu existe repercusiuni, sunt decizii care se văd, jucătorii sunt disperaţi să joace. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult totuşi… Știu eu asta.

(n.r. după flash ul lui Rădoi) Eu nu cred că face stânga fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Universitatea Craiova e foarte bine organizată ca şi club. Nu îmi vine să cred că Rotaru nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţii s-au purtat”, a spus Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

Ce a spus antrenorul echipei din Bănie după egalul cu Chindia Târgoviște

Rădoi și-a criticat din nou jucătorii după partida disputată la Ploiești, care a reprezentat o restanță din etapa a 6-a a acestui sezon de Superligă. El a apreciat că aceștia au făcut erori individuale foarte mari, care au dus la pierderea acestor două puncte.

Am pierdut două puncte clar, cu greșeli imense, inandmisibile. Probabil că astea sunt limitele noastre, că văd că le tot facem de ceva timp și nu le reparăm. Sunt supărat pe jucători, nu pe arbitru. Nu au ei capacitatea să judece arbitrajul, nu au voie să facă asta. Screciu a greșit, la el se vede lipsa de experiență, are de învățat. Iar noi am pierdut două puncte. Am fost și noi la echipa națională, nu ajungeam acolo dacă nu știam să facem analize, știau tot ce e de făcut.

Pe mine nu mă interesează că Chindia egalează pe final, problema este că noi uneori ne retragem deliberat, fără ca cineva să lea ceară. Trebuie să vedem ce se întâmplă, poate că astea sunt limitele, poate că ceea ce le cerem noi este prea mult pentru ei, iar atunci trebuie să reevaluăm lotul și să vedem ce avem de făcut. Probabil există o frică, mai ales la nivel de fundași centrali, care sunt lenți”, a spus Mirel Rădoi la flash-interviul de după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe