Mihai Stoica primește o contră dură din sânul FCSB. E acuzat care are caracter duplicitar

Bordei Radu / 21.01.2022, 13:48
Mihai Stoica primește o contră dură din sânul FCSB. E acuzat care are caracter duplicitar

Mihai Stoica primește o replică chiar de la un aliat al lui. Asta după ce managerul celor de la FCSB s-a „sucit” atunci când vine vorba de Edi Iordănescu. După ce l-a lăudat și i-a adresat cuvinte mari, la instalare, acum Stoica pare să împărtășească opinia patronului.

Acesta l-a îndepărtat pe antrenor, deși echipa nu pierdea cu acesta, pentru că nu era mulțumit de joc. Și Mihai Stoica pare să împărtășească această idee. „Am avut rezultate, asta e foarte bine. Dar nu cred că poate spune cineva că jucam bine, chiar se vedea că nu este cazul” a declarat Stoica.

Mihai Stoica primește o replică dură. Cine îl acuză pe managerul vicecampioanei României. „Nu mai înțelegem nimic”

Între Mihai Stoica și galeria FCSB este o relație destul de tumultoasă. Mai ales cu liderul suporterilor, Gheorghe Mustață, Meme a avut câteva contre. Dar lucrurile păreau să fi intrat în normal, cel puțin până la declarația oficialului la adresa lui Iordănescu junior. Antrenorul a fost apreciat de suporteri care l-au văzut ca o ultimă șansă să mai oprească din influența patronului la echipă.

Am rămas blocați de ceea ce a zis Meme. Chiar nu mai înțelegem nimic, suntem șocați. Se pare că a uitat când ne tot spunea cât de bun este Edi, că nu a văzut antrenor care să facă pregătirile așa de bine. Păi când spunea adevărul? Atunci sau acum?

Nu spunea că Edi este bu, că este tot ce ne trebuie? De ce nu a zis nimic atunci, dacă echipa nu ajungea la poartă și nu jucam nimic cu Edi? Vorbește acum, când omul nu mai este la noi? Oricum noi îl susținem pe Edi, mai ales acum că este aproape să meargă la echipa națională, a declarat Mustață, pentru Prosport

Toni Petrea nu scapă nici el de tirul lui Mustață. „De Sepsi am uitat”

Toni Petrea a obținut și el rezultate bune, de la revenirea pe banca echipei. Chiar și așa suporterii încă nu au uitat modul cum a fost îndepărtat Iordănescu junior.

Văd că acum cu Petrea rupem norii, dar oare așa să fie? Păi cu meciul cu Sepsi ce facem? Am ajuns la poartă acolo? Dacă nu era copilul ăla în poartă era rău de tot.  Suntem blocați de toate cele spuse de Meme, a continuat Mustață

O altă nemulțumire a fanilor o reprezintă faptul că șefii clubului, în frunte cu Mihai Stoica, nu mai doresc ca echipa să revină în Ghencea, chiar dacă fanii insistă pentru asta.

Noi ne dorim, dar nu știm dacă cineva de la club mai vrea și dacă face ceva pentru asta, a declarat Mustață