Suporterii FCSB profită de numirea lui Edi Iordănescu la națională pentru a invada Ghencea! Anunțul liderului „Peluzei Nord”

Robert Zanfir / 20.01.2022, 20:12
Suporterii FCSB profită de numirea lui Edi Iordănescu la națională pentru a invada Ghencea! Anunțul liderului „Peluzei Nord”

Gheorghe Mustață spune că așteptata numire a lui Edi Iordănescu la națională va fi foarte bine primită de suporterii FCSB. Liderul Peluzei Nord anunță că va fi ocazia perfectă ca fanii echipei lui Gigi Becali să ajungă, în premieră, pe noua arenă din Ghencea.

Edi Iordănescu este favoritul lui Răzvan Burleanu. Președintele FRF a anunțat că va face public numele urmașului lui Mirel Rădoi până la restartul Ligii 1. Mihai Stoichiță a confirmat că noul antrenor al tricolorilor va fi anunțat sâmbătă.

Suporterii FCSB profită de numirea lui Edi Iordănescu la națională pentru a invada Ghencea! Anunțul liderului „Peluzei Nord”

Numirea fostului antrenor de la FCSB la cârma naționalei va deschide calea și unei „invazii”. Suporterii echipei lui Gigi Becali speră ca, cu această ocazie, să ajungă pentru prima dată pe noul stadion Ghencea.

„Noi, suporterii steliști iubim echipa României, normal, doar că în ultima perioadă nu eram foarte implicați.

Regretăm asta, pentru că selecționer a fost unul din cei mai mari steliști, Mirel Rădoi. Acum, dacă Edi devine selecționer, vă asigurăm că Peluza Nord va fi peste tot alături de acest antrenor și om cu totul deosebit.

A demonstrat tuturor că are coloană vertebrală, iar noi îi vom purta cel mai mare respect toată viața.

Pe această cale îi anunț pe toți că Peluza Nord intră în luna martie pentru prima dată în Ghencea. Pentru Edi Iordănescu! Îl vom susține necondiționat”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Noul selecționer „va fi unul care ştie să câştige”

Mihai Stoichiță a vorbit despre noul selecționer al României. Directorul Comisiei Tehnice a FRF spune că acesta va fi ales vineri, iar sâmbătă va fi făcut anunțul oficial.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor.

Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri.

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a spus Mihai Stoichiţă.

Programul naţionalei României în 2022:

  • 29 martie: Israel – România
  • tot în martie va mai fi programat un amical. Cel mai probabil, adversară va fi Grecia, dar nu se ştie data exactă
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)