Mihai Stoica râde din nou de Dinamo: „Sarabandă a tâmpeniilor. Mă gândesc cât de rău este să fii dinamovist acum”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.12.2021, 14:59
Mihai Stoica râde din nou de Dinamo: „Sarabandă a tâmpeniilor. Mă gândesc cât de rău este să fii dinamovist acum”

Mihai Stoica a devenit deja un dușman tradițional al celor de la Dinamo. Managerul general de la FCSB are de mai mulți ani un război deschis cu galeria „câinilor”, fiind cunoscute scandările extrem de dure ale acesteia la adresa fiicei lui MM.

Iar acesta nu ratează nicio posibilitate pentru a-i ironiza pe dinamoviști. Ultimul prilej pe care l-a avut a fost legat de cerințele lui Mircea Rednic, dinainte de a fi demis, de a renunța la 15 jucători în pauza de iarnă.

Mihai Stoica este de părere că deciziile care s-au luat recent la Dinamo sunt contrare interesului clubului

Mihai Stoica a întrebat ironic dacă nu cumva atâția sunt toți fotbaliștii din lotul lui Dinamo. Dincolo de aceste glume, managerul general de la FCSB chiar a lăsat pe undeva de înțeles că situația de la clubul din Ștefan cel Mare este regretabilă.

De asemenea, el a spus și că nici cei mai mari dușmani ai dinamoviștilor nu ar fi putut lua deciziile care s-au luat în ultima perioadă din interiorul clubului. Decizii care au avut menirea doar de a destabiliza situația de la echipă. Cel puțin în opinia oficialului celor de la FCSB.

Sunt atâţia în lot? Nu Rednic l-a pus pe Iliev să iasă şi să facă penalty-ul ăla şi să iasă şi aproape să îl strângă de gât pe Haţegan.

Cel mai mare duşman, cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului, dacă îl puneai să conducă Dinamo, nu putea să ia asemenea măsuri cât s-au luat la Dinamo contra intereselor propriului club. Este inimaginabil. Mi se pare incredibil că nu se termină sarabanda asta a tâmpeniilor care se fac la Dinamo non stop. Mă gândesc cât de rău este să fii suporter dinamovist acum”, a spus Mihai Stoica potrivit telekomsport.ro.

Iuliu Mureșan a confirmat pentru playsport.ro că Rednic voia să renunțe la 15 jucători în pauza de iarnă

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit la PlaySport Live că Mircea Rednic semnase nu mai puțin de 15 cereri de rezilieri de contracte. Dintre acestea, doar cea care l-a privit pe Tomas Vestenicky a fost aprobată până în acest moment.

Mircea Rednic a semnat 15 propuneri de desfacere a contractului la jucători care nu intră în vederile lui pentru lotul de iarnă. Tot el l-a trimis pe jucător cu impresarul la mine. Pe Vestenicky. Și cu el am făcut singura reziliere. În rest, toate propunerile sunt la mine în sertar”, a spus Mureșan.

VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan nu crede că a greșit când l-a dat afară pe Mircea Rednic. „Mi-e rușine unde am ajuns”

EXCLUSIV. Iuliu Mureșan își asumă în totalitate demiterea lui Mircea Rednic și explică motivul din spatele deciziei: „Nu m-am răzbunat”