Mihai Stoica s-a apucat să critice jucători. „Nu a fost ce trebuia!” E același fotbalist de care s-a luat și Gigi Becali

Ștefănescu Dragoș 05.04.2022, 23:16
Mihai Stoica s-a apucat să critice jucători. „Nu a fost ce trebuia!” E același fotbalist de care s-a luat și Gigi Becali

În etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, FCSB a pierdut în fața Universității Craiova cu scorul de 0-2. După acest eșec, șansele roș-albaștrilor la titlu sunt tot mai mici. Mihai Stoica a analizat jocul lui FCSB și l-a criticat pe Edjouma, cel care a intrat și în vizorul lui Gigi Becali.

Mihai Stoica l-a luat la țintă pe Edjouma. Managerul FCSB nu este mulțumit de randamentul francezului

În runda cu numărul trei a play-off-ului Ligii 1, FCSB a primit vizita Universității Craiova. Partida de pe Arena Națională a fost dominată de FCSB, dar oltenii s-au impus cu scorul de 2-0. Jocul slab al roș-albaștrilor a produs nemulțumirea fanilor aflați în tribune, dar și critici din partea oficialilor echipei.

Mihai Stoica a analizat jocul lui FCSB și a criticat evoluția lui Malcom Edjouma. Managerul roș-albaștrilor consideră că mijlocașul francez a riscat prea mult, neavând nicio reușită notabilă.

Edjouma nu a fost ce trebuia cu Craiova, pentru că a riscat mult prea mult. Făcea asta şi la Botoşani. Poate că acolo erau alţii să îl acopere…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali, avertisment clar pentru Edjouma. Francezul este în pericol să-și piardă locul de titular

Eșecul cu Universitatea Craiova a produs furia lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a criticat dur mai mulți jucători, dar Edjouma a fost cel care a primit cele mai multe acuze. Becali i-a transmis un avertisment clar francezului, care în curând își poate pierde locul de titular la FCSB.

Edjouma, când a venit, am zis, mamă, să vezi câte milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, mamă, ce fotblist, mamă, extraordinar, de când caut!A jucat două meciuri, acum, gata, eu sunt Maradona, primesc mingea, driblez, nu mai pasez eu, că sunt Maradona. Pasează, că stai pe bancă, mă, Edjouma, mă!

Ia să vezi cum stă pe bancă acum! La primul meci, pac, pas din prima, mamă, ce fotbalist, să vezi, acum i s-a urcat la cap. Cum prinde mingea, are trei situaţii de pasă, dar el driblează. Păi degeaba driblezi pe unul, dacă o pierzi la al doilea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Victor Pițurcă, atac la Toni Petrea

Victor Pițurcă a analizat partida FCSB – Universitatea Craiova și a evidențiat randamentul mai slab al lui Octavian Popescu, din ultima perioadă. Fostul selecționer consideră că principalul vinovat pentru regresul tânărului fotbalist este Toni Petrea. Pițurcă este convins că Octavian Popescu nu-l consideră antrenorul său pe Petrea.

Eu nu sunt de acord cu lucrurile astea, dacă rezistă sau nu. Dacă ești jucător bun, intri acolo în teren, joci, îți folosești calitățile tale și ești bun. El are nevoie de antrenor.

Din păcate, nu știu dacă el consideră că actualul antrenor este antrenorul lui. E foarte important cum îl conduci, ce vorbești cu el. Mi se pare că el nu mai joacă mingea atât de rapid cum o făcea înainte”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Pro Arena.