MM Stoica s-a certat, în direct, cu Vali Moraru, la Digi Sport. „Hai, calmează-te. Numără până la 10 și trage aer în piept”

Mihai Rosoiu 15.01.2021, 13:51
MM Stoica s-a certat, în direct, cu Vali Moraru, la Digi Sport. „Hai, calmează-te. Numără până la 10 și trage aer în piept”

Fotbalul românesc oferă, în continuare, momente de neuitat. Conducătorii cluburilor nu se sfiesc să se contrazică fățiș cu realizatorii de emisiuni sportive. Este și cazul managerului de la FCSB. MM Stoica s-a certat în direct cu Vali Moraru, la Digi Sport. Cei doi au avut o dispută pe marginea celui mai arzător subiect din fotbalul mioritic. Trebuie să intre FCSB în carantină după catonamentul din Turcia?

MM Stoica s-a certat în direct cu Vali Moraru, la Digi Sport

Telespectatorii Digi Sport s-au delectat cu un nou episod în care conducătorii din fotbalul românesc au conflicte deschise cu jurnaliștii. Protagoniștii momentului s-au numit Vali Moraru și Mihai Stoica. Subiectul, unul la modă. Are sau nu FCSB dreptul de a juca în campionat, din moment ce restricțiile în vigoare impun o carantinare a întreg lotului lui Tony Petrea.

În vreme ce Vali Moraru, prezentatorul emisiunii Digi Sport Special susținea că FCSB încalcă restricțiile în vigoare impuse de autorități, oficialul roș-albaștrilor susținea contrariul. De aici și până la un mic conflict verbal nu a mai fost decât un pas.

Conflictul a escaladat la fiecare replică

Vali Moraru: ”Până la recomandarea DSP sau a cui o fi fost, până i-a strâns pe toți Raed Arafat și a încercat să rezolve problema…

Mihai Stoica: ”Eu nu cunosc acest aspect. Că Arafat a încercat să rezolve problema.”

Vali Moraru: ”Vorbiți cu domnul Becali, că văd că știe despre asta.”

Mihai Stoica: ”Vorbește tu, Vali, cu cine vrei tu. Nu-mi recomanda mie cu cine să discut. Vorbim despre ce a fost acolo.”

Vali Moraru: ”Păi dacă nu știți, vă recomand să vorbiți cu patronul pe subiectul ăsta. De ce să nu vă recomand?”

Mihai Stoica: ”N-am nevoie de recomandări.”

Vali Moraru: ”Nici noi nu avem nevoie de recomandările dumneavoastră. Dar le faceți.”

……………………………………………………….

Mihai Stoica: ”Vali, nu te enerva!”

Vali Moraru: ”Păi cum să nu mă enervez? Nu ați primit niciun apel de la Digi Sport pe parcursul acestei emisiuni. Ați sunat dumneavoastră că vreți să interveniți!”

Mihai Stoica: ”Nu, am rugat pe cineva să informeze…”

Vali Moraru: ”Normal, prin intermediari, ca de obicei. Așa cum faceți.”

Mihai Stoica: ”Vali, hai, calmează-te! Respiră, numără până la 10.”

Vali Moraru: ”Nu sunteți cel mai în măsură să-mi recomandați să nu mă enervez.”

Chiar dacă MM Stoica s-a s-a certat în direct cu Vali Moraru, la Digi Sport, cei doi au reușit să îngroape securea războiului. Până la finalul dialogului, oficialul FCSB și realizatorul Digi Sport au încheiat conversația în termeni decenți.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe