Mihai Stoica, situație dramatică înaintea meciului cu Mioveni: „Nimic nu mai are sens! Am trăit multe în fotbal”

Robert Zanfir / 16.10.2021, 20:38
Mihai Stoica, situație dramatică înaintea meciului cu Mioveni: „Nimic nu mai are sens! Am trăit multe în fotbal”

Mihai Stoica a făcut haz de necaz înaintea meciului cu Mioveni, pe care FCSB îl va juca la Buzău, după ce a fost decimată de numărul de infectări cu noul coronavirus. Managerul echipei spune că nu a mai trăit o asemenea situație.

Jucătorii lui Edi Iordănescu au căzut pe capete înaintea meciului de la Buzău, cu Mioveni. Edi Iordănescu a pierdut 16 oameni, care s-au infectat cu COVID-19 sau au suferit accidentări, așa cum a fost cazul lui Ovidiu Popescu.

Mihai Stoica, situație dramatică înaintea meciului cu Mioveni: „Nimic nu mai are sens! Am trăit multe în fotbal”

Îm plus, cumplitul virus asiatic l-a afectat și pe Edi Iordănescu, care s-a izolat la domiciliu. Gigi Becali a fost nevoit să apeleze pe Cosmin Olăroiu, care i-a dat voie lui Eugen Nae să își ajute fosta echipă, după ce și Mihai Pintilii a fost afectat de pandemia care face ravagii în România.

Mihai Stoica a recunoscut situația dramatică pe care o traversează echipa. Managerul spune că așa ceva nu a mai trăit în toată cariera.

Am trăit multe în fotbal, în aproape 30 de ani de când sunt conducător, dar așa ceva nu am trăit. Sper să nu avem ocazia să îl vedem pe Vlad în atac.

Nu putem să avem alt obiectiv, pentru că altfel făcea un jucător entorsă și amânam meciul. Faptul că lipsesc atâți jucători, faptul că banca e goală, că nu e Edi, nu pot decât concura la spiritul combativ al acestei echipe. Altfel, nimic nu mai are sens!
Mihai Stoica, la Digi Sport.

FCSB – Mioveni. ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Fl. Tănase – I. Stoica, Keșeru, Dumiter
REZERVE: Târnovanu, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CS MIOVENI: I. Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Dat, Vereș, Dumitriu, Buziuc – A. Cristea, Rusu
REZERVE: Sima, Al. Iacob, Cierpka, Panait, Balaur, Șerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

Gigi Becali: „Nici dacă mă împușcă nu fac asta”

Gigi Becali a declarat cu o zi înaintea meciului că nu se va vaccina nici dacă va fi amenințat. Patronul FCSB spune, totuși, că nu i-a obligat pe jucători și că doar le-a împărtășit gândurile sale

„Eu nu sunt stăpân de sclavi. Eu nu i-am obligat. Am spus eu la TV că vreau să mor, decât să mă vaccinez. Ei au spus: «E adevarat ce ai spus?» Și am spus da. «Dar de ce?» Și le-am spus, dar nu mai vreau să fac propagandă.

Dacă îmi pun pistolul în cap, eu nu fac. Ca să înțeleagă lumea ceea ce fac eu, nu că le impun eu”, a declarat Gigi Becali, la Digisport.