Ce se întâmplă la FCSB, după valul de COVID-19. „Mulțumim, Olăroiu!” Anunțul lui Mihai Stoica

Robert Zanfir / 16.10.2021, 07:55
Ce se întâmplă la FCSB, după valul de COVID-19. „Mulțumim, Olăroiu!” Anunțul lui Mihai Stoica

FCSB este decimată de numărul mare de cazuri de infectări cu noul coronavirus, iar Mihai Stoica face un apel către suporteri. Managerul roș-albaștrilor își menține speranța că echipa va trece cu bine peste partida de la Buzău, cu Mioveni. Oficialul nu uită să îi mulțumească lui Cosmin Olăroiu pentru sprijinul acordat.

Aflată la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj, FCSB are poate cel mai greu meci din ultima vreme. Echipa lui Gigi Becali a fost decimată de un nou val de infectări cu noul coronavirus, înaintea partidei cu Mioveni. Episodul semănă izbitor cu cel din perioada Backa Topola, de anul trecut.

Ce se întâmplă la FCSB, după valul de COVID-19. Anunțul lui Mihai Stoica

Pauza provocată de meciurile naționalei nu le-a priit celor de la FCSB. Edi Iordănescu a fost nevoit să trimită în izolare trei jucători chiar la debutul mini-perioadei de pregătire. Apoi a venit rândul antrenorului să fie afectat de virusul asiatic.

Ultima veste proastă din acest punct de vedere a venit din partea lui Gigi Becali. Patronul a anunțat că Andrei Cordea a venit infectat de la națională.

Mihai Stoica lansează, totuși, un mesaj de încredere. Managerul nu uită să repună pe tapet problema celor trei stadioane noi din București, care le sunt interzise, pentru moment, roș-albaștrilor.

Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordănescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost)…

Suntem încrezători… pentru că – la fel ca anul trecut în derby – băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!
Mihai Stoica pe Facebook.

12 indisponibili pentru FCSB! „Mulțumim lui Oli”

FCSB are nu mai puțin de 12 indisponibili pentru partida de sâmbătă, 16 octombrie, de la 20:30. Ultimul care a căzut este Ovidiu Popescu, care s-a accidentat la antrenamentul de vineri.

Cum FCSB nu îl va avea pe banca tehnică nici pe Mihai Pintilii, Mihai Stoica ține să îi mulțumească lui Cosmin Olăroiu. Fostul antrenor din Ghencea i-a permis lui Eugen Nae, antrenor cu portarii din staff-ul său, să îi ajute pe roș-albaștri la meciul de la Buzău:

„Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a mai scris Stoica.

FCSB – Mioveni se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la 20:30, și va putea fi urmărit în format live-text pe Playsport.