Mike Tyson, în cărucior cu rotile! Imaginea cu legenda a produs o undă de șoc în rândul iubitorilor de sport | FOTO

Olteanu Ștefan / 17.08.2022, 22:25

Ajuns la 56 de ani, Mike Tyson începe să se confrunte cu probleme serioase de sănătate, iar recent a fost surprins în cărucior cu rotile. Se pare că fostul mare boxer de la categoria grea suferă de sciatică și durerile nu i-au mai permis nici măcar să stea pe propriile picioare.

În cărucior cu rotile pe aeroportul din Miami. Cum a fost surprins legendarul Mike Tyson

Fanii lui Mike Tyson au trăit clipe de groază, după ce pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe imagini cu legendarul boxer în cărucior cu rotile.

Fotografiile au fost surprinse pe aeroportul din Miami, iar de pe expresia facială a lui Tyson s-a putut observa clar că are dureri serioase. Potrivit primelor informații, Mike Tyson ar suferi de sciatică, afecțiune care poate provoca dureri groaznice în zona spatelui și a picioarelor.

„Mike Tyson a fost văzut într-un scaun cu rotile pe aeroportul din Miami, iar în mâni ținea un baston de mers, stârnind noi temeri pentru sănătatea lui pe fondul problemelor cu sciatica. În urmă cu doar câteva săptămâni, fostul campion mondial susținea că moartea lui va veni foarte curând”, a scris utilizatorul @ezza_world, pe Twitter, în dreptul câtorva imagini cu fostul campion mondial al categoriei grele din box.

Mike Tyson, în scaun cu rotile. Sursa foto: Twitter @ezza_world
Mike Tyson, în scaun cu rotile. Sursa foto: Twitter @ezza_world

Tyson și-a șocat fanii recent. „Voi muri foarte curând!”

În cadrul podcastului „Hotboxin”, pe care însuși Mike Tyson îl moderează, au fost făcute câteva declarații șocante. În finalul lunii iulie, fostul boxer de legendă a transmis că nu mai are mult de trăit, provocând multe semne de întrebare în rândul numeroșilor săi susținători.

„Toți vom muri într-o zi. Așa că, atunci când mă privesc în oglindă și văd acele pete mici de pe fața mea, îmi spun: „Uau, asta înseamnă că îmi vine data de expirare foarte curând”.

Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Cei care cred că banii îi pot face fericiți nu i-au avut niciodată.

Crezi că nu se poate întâmpla nimic. Nu crezi că băncile se pot prăbuși. Crezi că ești invincibil când ai mulți bani, ceea ce nu este adevărat.

De aceea spun mereu că banii oferă un fals sentiment de securitate. Ce este securitatea? Nu știu. Când bagi bani în bancă și primești un cec în fiecare săptămână și poți trăi pentru tot restul vieții, asta înseamnă siguranță? Înseamnă că nu vei lua o boală, că nu poți fi lovit de o mașină? Te pot proteja banii de asta?”, spunea Mike Tyson.

Nu e prima oară când Mike Tyson face declarații morbide. „Abia aștept să mor, nu îmi e frică”

Declarațiile pe care le-a făcut în luna iulie, în cadrul propriului podcast, nu sunt tocmai o noutate pentru Mike Tyson. În anul 2020, fostul campion mondial al categoriei grele spunea într-un interviu că nu se teme de moarte, ci din contră, abia așteaptă să o îmbrățișeze:

„Având în vedere experiența mea și toate lucrurile prin care am trecut, cu cât aflu mai multe despre moarte, cu atât sunt mai dispus să mor. Da, abia aștept. Nu mi-e frică! Mi se pare că să trăiesc este mai complicat decât să mor. Pentru a trăi e nevoie de mult curaj. Ne luăm prea în serios.

Credem că suntem importanți. Ce naiba? Suntem nimeni! Credem că suntem speciali, dar faima e de rahat. La un moment dat descoperi că nu ești special, că poți să ajungi la închisoare sau să mori. E posibil să fii tratat rău. Nu mă aștept să mi se întâmple lucruri rele, dar dacă se întâmplă, înțeleg că sunt capabil să le fac față.

M-am descurcat mereu cu lucrurile rele, așa a fost toată viața mea. Știu că pot apărea lucruri de rahat. Când se întâmplă, fac cumva și nu îmi pierd speranța”, spunea Mike Tyson, în urmă cu doi ani.

Cunoscut și drept „Iron Mike”, Tyson este considerat a fi unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor. El a concurat în intervalul 1985 – 2005, iar din 1987 și până în 1990 a fost campion mondial la categoria grea. Mike Tyson fost primul boxer la categoria grea care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF.

Mike Tyson vrea să dea lovitura. Cel mai controversat gest din istorie a devenit afacere. Ce formă bizară a ales pentru noul produs lansat.