Miliardarul Ion Țiriac are 33 de copii! Dezvăluirea care i-a lăsat fără cuvinte pe jurnaliștii din străinătate

Giosanu Catinca / 22.01.2022, 13:22
Miliardarul Ion Țiriac are 33 de copii! Dezvăluirea care i-a lăsat fără cuvinte pe jurnaliștii din străinătate

Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Mai mult, el a adăugat că toţi aceşti urmaşi vor avea dreptul la o parte din averea sa, care este estimată la 1,6 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac: ”Am 33 de copii”

Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru un site argentinian, că are foarte mulți copii. Magnatul român a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

Începutul său amoros a fost marcat de o singură femeie, cea care, în anii ’60, a și reușit să îl aducă în fața oficiului stării civile. Deși susține, că are 33 de copii, cu certitudine trei sunt, anume Ion Ion, Ioana și Karim.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, la Rosario 3, în urmă cu ceva timp.

Despre femeia în fața căreia a spus ”Da” se cunoaște că este handbalista Erika Braedt. Căsnicia a rezistat doar doi ani. Jean Mauer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, a explicat, la un moment dat, că relația dintre Erika și Țiriac s-a rupt după ce fostul tenismen ar fi fost înșelat cu Ionel Dramba, un scrimeul, și cu Sergiu Nicolaescu.

Cum arată copiii secreţi ai lui Ion Ţiriac

Țiriac a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. El este conștient însă că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. Tocmai de aceea a spus că dacă unui copil îi dai totul nu-şi mai dezvoltă spiritul competitiv şi personalitatea.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi.”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ciudățeniile din viața lui Țiriac

Polonezii de la Sportowy Bar au aflat detalii terifiante din trecutul omului de afaceri.

– În perioada în care juca hochei, s-a accidentat într-un meci la Sankt Petersburg. El a intrat pe gheață cu genunchiul lovit și i-a provocat la duel pe toți fanii ruși.

– Pe când avea doar 23 de ani, Țiriac a fost rugat de un fotograf să zâmbească. El a refuzat și chiar și astăzi prietenii săi spun că nu l-au văzut vreodată zâmbind.

Nu a fost niciodată un gentleman. Pe teren era cunoscut pentru provocări și jocul murdar. Nimeni nu poate contesta însă dorința sa de a învață, dovadă stând cele opt limbi străine pe care le vorbește fluent.

– Țiriac pune accent mare pe micul dejun. În istorie a rămas un episod în care a comandat șase fripturi, patru porții de paste și mai multe ouă. Toate la aceeași masă.