Miliardarul Ion Țiriac nu și-a uitat fosta iubită! Ce ajutor i-a oferit Irinei Deleanu: „M-a sprijinit enorm”

Catinca Giosanu 20.11.2021, 10:21
Miliardarul Ion Țiriac nu și-a uitat fosta iubită! Ce ajutor i-a oferit Irinei Deleanu: „M-a sprijinit enorm”

Irina Deleanu, presupusa iubită a lui Ion Țiriac, a revenit în atenția publicului. Miliardarul român a făcut un gest extraordinar față de fosta campioană de gimnastică ritmică. Despre ei s-a tot scris că au avut o relație de dragoste, însă acest lucru nu a fost confirmat de niciunul dintre ei. Cert este că omul de afaceri nu a uitat-o.

Cum a surprins-o Ion Țiriac pe Irina Deleanu

Irina Deleanu s-a înfățișat de foarte multe ori în prezența lui Ion Țiriac, iar în spațiul public au apărut zvonuri cum că cei doi ar avea o relație. Irina Deleanu are 45 de ani. În trecut, ea a fost campioană la gimnastică ritmic. Femeia a fost căsătorită de trei ori și are doi copii superbi, pe David și Antonia. Având în vedere că s-a aflat foarte mult în prezența fostului tenismen, s-a zvonit că cei doi ar avea o relație.

În momentul în care a  fost întrebată ce legătură are cu miliardarul român, fosta campioană a recunoscut că acesta a ajutat-o de nenumărate ori.Ion Țiriac nu a uitat nici acum de Irina Deleanu, dovadă că a reacționat de ziua fiicei ei.

”M-a ajutat mult”

Irina Deleanu și-a sărbători, vineri, fiica, Antonia. Din cauza resticțiilor impuse în contextul pandemiei, petrecerea a avut loc acasă la sportivă. Omul de afaceri Ion Țiriac nu a participat, dar i-a venit în ajutor copilei.

Cu ocazia zilei sale de naștere, micuța a mărit doza de insulină pentru a putea gusta din tort. Țiriac a făcut un gest extraordinar pentru fiica Irinei Deleanu. El a ajutat-o pe Antonia să ajungă la mai multe tratamente în străinătate.

Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează.”, a mărturisit Irina Deleanu pentru playsport.ro.

Fostul șef ANAF, printre invitații Antoniei

La petrecerea organizată cu ocazia zilei micuței a luat parte și Șerban Pop, fostul șef ANAF, tatăl sărbătoritei cu care fosta gimnastă a fost căsătorită timp de doi ani.

Am petrecut în familie, cu tati, cu prietenele de la gimnastică, printre care și cele două americance pe care le avem în pregătire. A primit un gadget, pe care și-l dorea demult.”, a povestit fosta sportivă pentru impact.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe