Olympique Lyon nu renunță la Răzvan Marin! “Juninho Pernambucano s-a îndrăgostit de el ”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.06.2021, 18:29
Olympique Lyon nu renunță la Răzvan Marin! “Juninho Pernambucano s-a îndrăgostit de el ”

Olympique Lyon nu renunță la Răzvan Marin. Internaționalul român este la mare căutare în această pauză competițională. Mijlocașul central în vârstă de 25 de ani a făcut un sezon foarte bun în Serie A pentru Cagliari. El a lipsit de la un singur meci jucat de echipa din Sardinia în stagiunea recent încheiată. Mai mult, a reușit să își pună destul de mult amprenta pe jocul echipei sale. Marin a marcat trei goluri și a oferit și șase pase decisive pentru Cagliari în Serie A.

De asemenea, el este titular incontestabil în naționala României în mandatul lui Mirel Rădoi. În aceste condiții, fostul jucător al Viitorului nu putea rămâne neobservat în această perioadă de transferuri. El a atras atenția unor nume uriașe ale fotbalului european precum AC Milan și Olympique Lyon. Oficialii clubului italian chiar au avut deja o întâlnire cu reprezentanții lui Cagliari pentru a pune la punct detaliile unui viitor transfer.

Răzvan Marin este disputat de AC Milan și Olympique Lyon după sezonul foarte bun făcut la Cagliari
Răzvan Marin este disputat de AC Milan și Olympique Lyon după sezonul foarte bun făcut la Cagliari

Olympique Lyon nu renunță la Răzvan Marin! “Juninho Pernambucano s-a îndrăgostit de el”

Surpriza lor a fost mare însă când au aflat că și clubul condus de Jean-Michel Aulas a intrat în cursa pentru mijlocașul român. Francezii au făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru Marin, însă Cagliari a refuzat. Sarzii vor plăti la sfârșitul acestei luni 10 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe român de la Ajax. Ei vor să profite astfel de sezonul foarte bun pe care l-a făcut și să obțină o sumă mai mare în schimbul său.

Lyon nu are însă de gând să renunțe la acest transfer. Presa din Franța anunță că fostul mare fotbalist brazilian al clubului francez, Juninho Pernambucano, este un mare fan al lui Marin. Directorul sportiv al clubului roș-albastru vrea să facă tot ce este posibil pentru a-l aduce în această vară pe Răzvan Marin la Lyon.

Oficialii din Lyon i-au oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile lui Razvan Marin. Mereu ocupat pentru a ademeni tineri jucători cu potențial, Juninho s-a îndrăgostit de mijlocașul de 25 de ani împrumutat de la Ajax. A fost trimisă deja o ofertă de 15 milioane de euro, însă Cagliari a refuzat”, a notat football.fr.

AC Milan, în pole-position pentru transferul lui Răzvan Marin

Însă, în continuare favoriți să îl transfere pe Marin sunt cei de la AC Milan. Directorul sportiv al clubului, legendarul Paolo Maldini, alături de Frederic Massara, au avut o întâlnire față în față cu oficialii lui Cagliari. Mai mult decât atât, impresarul jucătorului, Pietro Chiodi, a fost surprins zilele trecute la sediul lui Milan. Semn că se lucrează destul de intens la această mutare.

AC Milan a terminat pe locul 2 în Serie A, la mare distanță însă de marii rivali de la Inter. Astfel, echipa antrenată în prezent de Stefano Pioli va reveni în UEFA Champions League după o pauză de opt ani. Iar pentru a putea face față pe mai multe fronturi, echipa are nevoie de un lot numeros. Răzvan Marin ar reprezenta un mare plus adus în mijlocul terenului pentru Milan. El poate evoluat atât în fața apărării, așa cum o face la echipa națională, cât și în poziție de inter. De asemenea, poate juca la fel de bine în orice sistem de joc, de la 4-3-3 la 4-2-3-1 sau chiar 3-5-2 sau 3-4-3.