EXCLUSIV. Zeci de oameni, la coadă, în fața Palatului lui Gigi Becali! Cine are noroc astăzi?

Giosanu Catinca / 29.01.2021, 15:24
EXCLUSIV. Zeci de oameni, la coadă, în fața Palatului lui Gigi Becali! Cine are noroc astăzi?

O mulțime de oameni s-a strâns în plină zi în fața Palatului lui Gigi Becali. Nu că asta ar fi ceva neobișnuit, dar astăzi sunt mult mai mulți decât de obicei. Motivul? Transferul-record pe multe milioane de euro al lui Dennis Man în Italia. Cine are noroc astăzi?

Zeci de oameni, la coadă, în fața Palatului lui Gigi Becali!

Gigi Becali obișnuiește să împartă foarte des bani oamenilor cu probleme care îl așteaptă în fața reședinței sale din centrul Bucureștiului! Astăzi, paparazzii PlaySport au surprins mai mulți oameni decât de obicei, așteptând în fața porții lui. Cel mai probabil, aceștia fac parte din categoriile vulnerabile. Printre ei se află și copii. Din nefericire, persoanele care aștepată să primească un ajutor umanitar de la finanțatorul celor de la FCSB încalcă întru totul măsurile igienico-sanitare. Nici copiii, nici adulții nu respectă distanța impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și nici nu poartă mască de protecție.

Reamintim faptul că bilanțul din țară este unul îngrijorător. Zilnic, sute de oameni ajung în stare gravă la spital din cauza virusului. În același timp, mulți se sting din viață din cauza malariei respiratorii.

Becali oferă bani în funcție de 'gravitatea' cazurilor
Becali oferă bani în funcție de ‘gravitatea’ cazurilor

Cine are noroc astăzi?

În momentele în care a fost surprins ajutând oameni, Becali a plătit mii și chiar zeci de mii de euro persoanelor care i-au cerut ajutorul. Alături de bodyguarzii săi și de asistentul Ionuț Lutu, Becali a încercat să asculte problemele tuturor celor care l-au vizitat. El a dat bani în funcție de ‘gravitatea’ cazurilor pe care le-a auzit. Rămâne însă de văzut dacă omul de afaceri le va veni în ajutor și astăzi oamenilor sărmani.

Finanțatorul celor de la FCSB l-a transferat pe principalul marcator din acest sezon, Dennis Man, la Parma pentru 13.000.000 de euro. Milionarul din Pipera a anunțat că a acceptat oferta celor de la Parma. Și astfel a bătut recordul de tranfer pentru Liga 1.

În contextul tranzacției pe care au făcut-o Gigi și Giovani Becali, oamenii s-au bulucit în fața Palatului din Pipera în speranța că vor primi și ei ”o cotă parte”.

Și Anamaria Prodan vrea să obțină cel puțin o jumătate de milion de euro din transferul lui Dennis Man. Impresara susține că ea a fost cea care l-a convins să vină la FCSB și amenință că se va duce la Parma. Acolo, ea îl la confrunta pe Giovani Becali pentru a pune capăt scandalului momentului.