Mircea Lucescu s-a enervat, chiar dacă Dinamo Kiev a câștigat. „În mod normal, meciul ăsta nu trebuia să se joace”

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.12.2021, 07:29
Mircea Lucescu s-a enervat, chiar dacă Dinamo Kiev a câștigat. „În mod normal, meciul ăsta nu trebuia să se joace”

Mircea Lucescu își continuă parcursul excelent în Ucraina cu Dinamo Kiev. Campioana en-titre a obținut a treia victorie consecutivă în Premier League, în deplasare contra celor de la Veres-Rivne.

Formația din capitala Ucrainei s-a impus cu 3-0 la Lutsk, grație dublei reușite de Verbic, care a mai ratat și un penalty, și a golului marcat de Tsygankov. În urma acestei victorii, Dinamo Kiev rămâne în plasa liderului Șahtior. Cele două rivale sunt la egalitate de puncte, 44, după 17 etape disputate.

În ciuda victoriei, Mircea Lucescu a fost destul de nervos la finalul partidei

Deși echipa sa s-a impus fără probleme și a arătat un fotbal de calitate, Mircea Lucescu a fost foarte nervos la finalul meciului. Antrenorul român în vârstă de 76 de ani a fost nemulțumit de starea foarte proastă a gazonului stadionului din Lutsk.

Am jucat pe un teren greu. Probabil că nici nu a meritat să înceapă acest meci, pentru că, mai ales în prima repriză, terenul a fost înghețat și greu. Jucătorii alunecau, era greu să țină echilibrul, greu să controlezi mingea. În repriza secundă, gerul s-a mai lăsat, iar jucătorii au început să se țină mai bine pe gazon și să se miște și în atac, după care au urmat golurile. Băieții mei au avut un meci bun și au câștigat, o victorie binemeritată”, a spus Mircea Lucescu potrivit sport.ua.

Antrenorul român a avut totuși și motive de satisfacție

Totodată, „Il Luce” a ținut să își felicite jucătorii pentru meciul făcut în aceste condiții grele, dar și pentru modul în care se pregătesc în general.

Jucătorii mei sunt bine pregătiți pentru diferite circumstanțe. O dovedesc atât în ​​meciurile de campionat, cât și în meciurile pentru echipa națională, unde suntem reprezentați în număr mare.

Ei se străduiesc mereu să câștige, să obțină victoria, și au dovedit-o în condițiile grele”, a mai spus Lucescu.

EXCLUSIV. Mircea Lucescu arată cu degetul spre ”Balonul de Aur”. Ce greșeală majoră crede că au făcut cei de la ”France Football”: ”Lewandowski merita un Oscar”

EXCLUSIV. Neluțu Varga, lovitură pentru cupele europene. Atacantul de milioane al lui Mircea Lucescu este aproape de CFR Cluj

Urmăriți Playsport.ro și pe