Mircea Rednic, plecăciune în fața jucătorilor săi după derby-ul cu Rapid. „Nu am cum să-i cert pe băieții ăștia”. Atacuri la adresa lui Dario Bonetti

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.10.2021, 23:28
Mircea Rednic, plecăciune în fața jucătorilor săi după derby-ul cu Rapid. „Nu am cum să-i cert pe băieții ăștia”. Atacuri la adresa lui Dario Bonetti

Mircea Rednic a fost surprins la finalul meciului cu Rapid având discuții cu Gabriel Torje și Ricardo Grigore. După meci, antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că nu și-a criticat jucătorii și chiar a avut cuvinte de laudă la adresa lor.

Mircea Rednic a apreciat atitudinea arătată de jucătorii săi

„Puriul” a scos în evidență faptul că jucătorii săi s-au pregătit în niște condiții extrem de dificile în ultima perioadă. De asemenea, el a criticat modul în care s-a lucrat la Dinamo în perioada în care echipa a fost pregătită de italianul Dario Bonetti.

Totodată, Rednic a comentat în stilul caracteristic faptul că echipa sa a primit goluri extrem de frumoase în ultimele meciuri. De asemenea, a dat detalii despre viitoarele transferuri și a criticat decizia autorităților de a închide din nou stadioanele.

N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi.

S-a văzut, când Răuță și Espinosa au ieșit, am pierdut. Nu înseamnă că Matei și Filip n-au jucat, dar din punct de vedere defensiv am pierdut. Espinosa a fost prezent în joc, clarviziune, pase bune. Filip nu s-a antrenat toată săptămâna, Matei nu s-a antrenat săptămâna trecută, iar eu sunt obligat să gestionez cât pot de bine grupul. Noi am avut din primul minut două ocazii clare. Normal, Rapid e o echipă bună. Ai noștri, jumătate dintre ei, au venit acum o lună. Nu mai jucaseră de 3-4 luni și e greu, dar eu vreau să-i felicit pentru atitudinea avută și cum s-au comportat în meciul ăla. Puteam să dăm și al doilea gol, am avut situații. Ăsta, Carnat, dă și el un gol pe an… a dat un super gol, a avut o execuție extraordinară.

„Nu s-a făcut niciun test fizic!”

Jucătorii se antrenează foarte bine, iar antrenamentele nu sunt tari. Poate pentru ce s-a făcut până acum, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care „meritam să câștigăm.

Un atacant o să vină sigur. Avem două soluții, trebuie să mai facă testul fizic, iar atunci decidem. Decidem câți bani le dăm până în iarnă. Vor veni până în iarnă, cu opțiune. Cât timp îți trebuie ca să intri în teren? O lună, două, atunci îți dau foarte puțini bani. Avem nevoie de un lot mult mai consistent și valoros decât a fost până acum.

Normal că o să ne fie greu fără fani, dar chiar nu înțeleg. Nu dau sfaturi, că nu sunt specialist. Eu m-am vaccinat și stau tot în casă? Ce vaccin e ăsta? N-am nimic, nu-s specialist, dar pun și eu întrebări. M-am vaccinat și n-am voie în stadion. Ne mai ducem și de două-trei ori…. eu o dată, am ales cea mai bună soluție”, a declarat Mircea Rednic la interviul de după meci.