Mircea Rednic transmite un mesaj dur după egalul cu UTA Arad: ”Nu sunt comisioane, așa cum vorbesc mâncătorii de rahat!”

Dragos Stefanescu 02.10.2021, 20:04
Mircea Rednic transmite un mesaj dur după egalul cu UTA Arad: ”Nu sunt comisioane, așa cum vorbesc mâncătorii de rahat!”

Dinamo și UTA Arad s-au înfruntat în această după-amiază pe terenul din ”Ștefan cel Mare”. După un meci extrem de spectaculos, cele două echipe au termuinat la egalitate, 2-2. La finalul partidei, Mircea Rednic a transmis un mesaj dur celor care îl acuză de interese ascunse la Dinamo.

Dinamo întrerupe cu un egal seria înfrângerilor

Dinamo și UTA Arad s-au înfruntat azi pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 11-ea a Ligii 1. După o serie de 7 înfrângeri consecutive, dinamoviștii începeau partida cu gânduri mari. Pentru Mircea Rednic a fost primul meci pe banca tehnică a lui Dinamo după revenirea în Ștefan cel Mare.

Dinamo a început meciul în forță și a reușit să deschidă scorul încă din minutul 7, prin Gabi Torje. În minutul 18, Torje a avut o ocazie imensă când a trimis o lovitură de cap peste poarta arădenilor. Peste încă 5 minute, „câinii” puteau să înscrie din nou. Deian Sorescu nu a reușit însă să marcheze deși avea poarta goală în față. Arădenii au dat o replică pe măsură și au avut o mare șansă să marcheze prin Antal care a luat la țintă bara porții dinamoviste. În prelungirile primei reprize, UTA a rămas în 10 oameni. Batha a primit direct cartonaș roșu după ce l-a lovit în față pe Torje.

A doua repriză a început în aceeași notă. Dinamoviștii au presat și în minutul 53 au primit un penalty. Deian Sorescu l-a transformat cu siguranță și Dinamo părea că se îndreaptă către o victorie sigură.  În minutul 63, arădenii au reușit să marcheze prin Miculescu. În ciuda ocaziiilor mari pe care Dinamo le-a mai avut până la final, arădenii au reșit să dea lovitura chiar în ultimele secunde ale meciului. Același Miculescu a reușit să marcheze în minutul 90+5, aducând un punct nesperat pentru UTA.

Mircea Rednic este mulțumit de atitudinea elevilor săi

După meci, Mircea Rednic a făcut o analiză a evoluției echipei sale.

Un meci bun, trebuie să fim realiști. Am avut atitudine foarte bună. Am avut ocazii și am reușit să înscriem prin Torje și Deian. Au avut și ei ocazii. În repriza a doua am avut nenumărate ocazii. În ultimele două zile am reușit să muncim bine. Îmi pare rău că puteam să câștigăm. La experiența lui nu trebuia să se precipite. Dar se întâmplă. Un jucător tânăr dar este cam demult tânăr, un jucător de perspectivă. Se vede și ca poziție. El vroia să-l prindă pe Deian. În  poziția de unu la unu cu portarul nu faci asta.

Am avut multe ocazii. Saracul portar a respins de două ori, iar toți ai mei se uitau. Ne-am relaxat la 2-0 este clar. Nu avem bancă. Ăștia ai mei care au intrat erau mai obosiți. Șansă mai mare decât au avut-o cei care sunt aici de câțiva ani nu o să o mai aibă niciodată. Nu că nu am eu răbdare, dar suporterii nu vor mai accepta. Se pierd puncte și antrenorul care vine se gândește la rezultate și unde se află Dinamo. La meciul de azi trebuie să aprecieze atitudinea. La câte ocazii am avut în această partidă nu a mai avut Dinamo în acest sezon”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic transmite un mesaj dur contestatarilor săi

Mircea Rednic a lansat și un atac dur la dresa celor care consideră că are și alte interese pentru care s-a întors la Dinamo.

Urmează două săptămâni în care vom putea lucra în liniște. Ieri l-am pierdut și pe Matei. Bizonul nu joacă la Muscron ce să caute la Dinamo? El a avut un randament bun prima oară la Dinamo. Trebuia făcut un efort atunci și oprit la Dinamo. Prea multe nu pot să schimb. În perioada asta nu prea gasești jucători. Nu începem de acum. Noi suntem în insolvență. Există un buget pentru salarii. Nu există comisioane așa cum mânâncă rahat unii. Eu am venit să ajut. Azi cu o echipă foarte bună am arătat bine. Pe mine mă interseazăjucătorii care se pliează concurenței. Să ai și jucători tineri dar să ai și înlocuitori de valoare,” a declarat Mircea Rednic.

Gabi Torje la primul gol pentru Dinamo, de la revenirea în Ștefan cel Mare

Gabriel Torje a reușit să marcheze primul său gol pentru Dinamo de la revenirea în Ștefan cel Mare. După meci, Torje și-a exprimat regretul pentru egalul obținut în ciuda numeroaselor ocazii pe care le-a avut echipa sa.

E dureros. Am avut meciul în mână. Ca ocazii am avut mult mai multe decât ei. Ăsta este fotbalul. Când nu o bagi în poartă ocaziile se răzbună. Când joci cu un om în minus nu este o scuză nici pentru tine și nici pentru adeversari. Nu știu dacă vi se pare că am suferit din punct de vedere fizic. Ați văzut că am făcut toți un efort foarte mare în repriza a doua. Nu știu dacă se mai vorbea despre forma noastră fizică dacă una dintre ocaziile pe care le-am avut se materealiza. Trebuie să vedem partea pozitivă.

După multe rezultate negative am reușit un egal cu UTA. O echipă foarte puternică după cum a spus și Dan Petrescu. Eu zic că azi am pierdut două puncte. Toată lumea mă întreabă despre forma mea fizică. Când nu o să mă simt în formă nu voi juca. Nici azi nu trebuia să intru titular dar accidentarea lui Matei m–a făcut să intru titular. M-a lovit cu cotul, a fost decizia arbitrului să-i dea rosu. Nu comentez deciziile arbitrilor. Arbitri iau decizii pentru ce văd într-o fracțiune de secundă. Trebuie să fim fair-play și trebuie să ne respectăm recipiorc. Toți am muncit de când eram copii pentru a ajunge la echipe mari”, a spus Torje.

Deian Sorescu, dezamăgit după egalul cu UTA

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni fortbaliști dinamoviști în meciul cu UTA Arad. La finalul partidei Sorescu a dat câteva declarații în care nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru ratarea victoriei.

Greu, foarte greu. Păcat, sunt dezamăgit pentru că după părererea mea am avut toate cele trei puncte în mână. Nu aș vrea să vorbesc foarte mult. Împreună cu cei din staff vom analiza meciul și vom vedea ce am făcut bine și ce am greșit. Păcat pentru că nu am reușit să profităm de omul în plus, am avut și noi situații din astea. Când ai ocazii și nu reușești să marchezi, fazele se răzbună. Nu am reușit să vorbesc cu Robert, dar sunt sigur că este dezamăgit. Nu este el vinovat. Toți suntem vinovați în acceeași măsură. Trebuie să fim uniți. Am discutat cu dânsul, voi incerca să dau totul pe postul acesta. Eram în teren și nu îmi găseam locul, dar asta nu a fost o scuză pentru mine. Aș fi preferat să rămân pe postul de fundaș dreapta”, a declarat Deian Sorescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe