Mirel Rădoi, în război cu un președinte din Superliga: ”Am fost aproape să iau 2 ani cu suspendare. Trebuia să semnez plângerea”

Alex Matei 04.06.2023, 12:31
Mirel Rădoi, în război cu un președinte din Superliga: ”Am fost aproape să iau 2 ani cu suspendare. Trebuia să semnez plângerea”

Mirel Rădoi (42 de ani), fostul selecționer al naționalei României, actualmente antrenor al celor de la Al Bataeh, din Emiratele Arabe Unite, continuă să facă vâlvă în fotbalul românesc prin declarațiile pe care le-a oferit recent în cadrul unui podcast.

Antrenorul nu s-a sfiit să-i răspundă public lui Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, despre care recent s-a zvonit că ar urma să fie schimbat din funcție de către Adrian Mititelu.

Rădoi s-a simțit lezat atunci când a fost numit ”sifonar” și a spus că și-a riscat inclusiv cazierul atunci când a decis să nu ofere informații în ”Dosarul Valiza”, legate de Gigi Becali (64 de ani).

”Pentru ca tu, Marcel Pușcaș, sau orice altă persoană, dacă mă numești pe mine sifonar, trebui să spui și de ce. Pentru că eu am fost aproape să iau doi ani cu suspendare tocmai că n-am sifonat pe cineva. Pe nașul meu, în Cazul Valiza”, a spus Rădoi, la ”Profu’ de sport”.

Fostul antrenor de la FCSB a mai spus că a fost la doar o semnătură de a-l da în judecată pe Pușcaș, dar că soția l-a convins să renunțe.

”Și mi-era simplu, chiar era foarte simplu, am avut plângerea, trebuia doar să o semnez, să-l dau în judecată (n.r. pe Marcel Pușcaș). Dar mi-a zis soția: „Ție îți trebuie lucruri de genul acesta? Tu ai o meserie: fotbalul. Trebuie să-ți vezi de fotbal”.

Și prietenul meu, care e avocat, la fel mi-a zis: „Mie-mi faci un bine, mă duc în instanță și câștigi! Dar cu ce te încălzește? Că iei niște bani și-i dai la o casă de copii? Atât. Dar tu nu-l schimbi pe el ca om, tot așa va fi”, a mai spus Rădoi.

De unde s-a iscat scandalul dintre Mirel Rădoi și Marcel Pușcaș

Marcel Pușcaș (62 de ani) a lansat mai multe acuzații, în trecut la adresa lui Rădoi, mai ales după ce a plecat de la echipa națională.

”Ca jucător, a inventat pasa înapoi și în lateral in fotbalul românesc

Se spune că era și «sifonul» perfect. Asta până când și-a văzut banii in căruță

Declinul echipei naționale a început cu inchizătorul Rădoi (2002 -2008). A fost fără BAC și în teren și în afara lui

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână!”, a spus Pușcaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe