”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”

Penes Gabriel / 23.02.2021, 13:38
”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”

”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”. Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor al naționalei, e convins că atitudinea patronului FCSB e cauza situației în care se află Florinel Coman. Jucătorul roș-albaștrilor a fost prins de polițiști conducându-şi autoturismul cu 165 kilometri la oră, fără a avea permis valabil. El riscă întocmirea unui dosar penal și o condamnare pe măsura faptei.

”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman

”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”. Cornel Dinu (72 de ani) pune situația lui Florinel Coman (22) pe seama lipsei educației. Fotbalistul a fost prins de polițiști fără permis de conducere pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/h la volanul unui Audi A7. Cel supranumit „Mister” consideră că „totul pleacă de la educație”, dar prezintă și o altă ipoteză. Sumele imense cerute de Gigi Becali în schimbul jucătorilor săi, printre care și Florinel Coman, să le fi sucit mințile acestora.

„E simplu, totul pleacă de la educație.Nu este exclus ca toată așa-zisa licitare fictivă de 15-20 de milioane de euro să le fi luat mințile jucătorilor. Este vorba despre educația lui. Mie nu îmi vine să cred că acum s-a întâmplat pentru prima dată ca acest Coman să conducă mașina fără carnet, probabil cu vreo copie din Transnistria sau Ucraina, care nu are nicio legătură”, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”
”Mister Dinu” dă vina pe Becali pentru derapajul lui Coman: ”Le-a luat mințile!”. Florinel Coman a fost prins conducând mașina fără să posede un permis de conducere valabil în România și riscă dosar penal

Cornel Dinu: ”Le-a luat mințile!”

„Procurorul” este de părere că vedeta FCSB e o victimă, de fapt, a nepăsării celor din club. Dinu este convins că nu era prima oară când Coman conducea mașina neavând un permis valabil în România.

El a mers de multe ori la cantonamentul echipei în mașină și este o victimă pentru că nimeni nu i-a spus «Băi, băiatule, ia vino aici, tu ai carnet?» Am văzut replica teribilă a patronului, care justifică ce se întâmplă în România. În halul ăsta am ajuns. Atunci părerea mea este că Florinel Coman este o victimă educațională”, a mai spus Cornel Dinu.

Florinel Coman a prezentat polițiștilor un carnet de conducere eliberat într-o țară din afara UE. Actul nu e recunoscut în România. El riscă acum dosar penal pentru conducere fără permis. Gigi Becali i-a luat apărarea jucătorului său, spunând că permisul a fost luat în Ucraina. Și că va rezolva personal cu judecătorul în caz că Florinel Coman va fi trimis în instanță.

El are carnet, dar e luat în altă țară. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Florinel Coman a avut mai multe oferte de a se transfera în străinătate. Dar niciuna nu s-a ridicat la pretențiile patronului FCSB. Gigi Becali își cotează jucătorul la cel puțin 15 milioane de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI