”Șumudică +Digi = Love! / Ai cerșit postul”. Război uriaș. Mititelu susține că ”Șumi” a cerut să vină la Craiova

Alex Matei 27.08.2023, 22:22
”Șumudică +Digi = Love! / Ai cerșit postul”. Război uriaș. Mititelu susține că ”Șumi” a cerut să vină la Craiova

Ceea ce părea a fi o colaborare prin care FCU Craiova să iasă din zona minată a clasamentului și să se bată la play-off s-a transformat în ultimele ore într-un război total.

Mititelu: ”N-ai mai antrenat pe nimeni. Alibec și Budescu te-au făcut antrenor”

Marius Șumudică a explicat, la Digi Sport, de ce nu a mai semnat contractul cu oltenii, după care a venit replica dură a lui Mititelu. Omul de afaceri lasă de înțeles că antrenorul, care a fost colaborator al celor de la Digi Sport, nu a precizat acolo foarte corect cum au stat lucrurile.

Omul de afaceri din Craiova a postat un mesaj pe Facebook prin care l-a desființat practic pe Șumudică.

”Șumudică +Digi = Love!

Măi Șumudică, vrei să dau niste vocale de-ale tale la presă, să se convingă lumea cât de mult ai cerșit postul? Adiță chiar te-a dorit, tu, însă, ai crezut că este un copil. O avea 26 de ani, dar gândește ca unul de 36 de ani!

De când ai plecat de la Astra, n-ai mai antrenat pe nimeni! Ești doar un vânător de clauze, din asta trăiești! Te-au făcut antrenor Alibec, Budescu și alți jucători de la Astra!”, se arată în mesajul lui Mititelu.

”Mi-a zis că nu poate să plătească acești bani / Păi cum, deja mă dai afară?”. Șumudică a scos artileria grea. A spus de ce nu a semnat cu Craiova

Antrenorul a declinat oferta, după care a început să spună ce l-a nemulțumit și l-a împins mai apoi să spună ”pas” grupării din Bănie.

„Au fost trei motive care m-au făcut să resping contractul, care erau doar în avantajul clubului și puteau rupe contractul oricând voiau ei. Eu nu pot accepta așa ceva. Condiția respectivă era să mi se pună o clauză în oglindă, până la sfârșitul anului. Dânșii au fost de acord.

Puteam să cer și 5 milioane, dacă vâsleam în aceeași direcție nu conta, pentru că nu voiam să plec. Mă duceam cu inima deschisă, să muncesc. Am cerut o clauză de 300.000 de euro, în cazul în care voi fi demis.

Băiatul domnului Mititelu mi-a spus că nu poate să plătească banii ăștia. Păi cum, deja mă dai afară? Am rămas perplex când am auzit. Instant am simțit că ceva e în neregulă. Când tu, ca președinte, îmi spui mie că nu poți să plătești banii ăștia, te gândești deja că vrei să mă dai afară.

Eu ce să înțeleg? Au mai fost două clauze despre care nu vreau să vorbesc, pentru mine una dintre ele este jenantă. Lumea înțelege greșit! Eu nu vreau să iau 300.000, vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit, în liniște.

Eu nu vreau să mai găsesc lacătul pe ușă. Aș fi venit cu inima deschisă la Universitatea Craiova, chiar dacă aș fi preluat-o în timpul campionatului, cu un portar U21 și multe de lucrat. Referitor la condițiile oferite, au fost salarii normale pentru staff-ul lui Șumudică”, a declarat Șumudică, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe