Moartea lui Adrian Ionescu îndoliază sfârșitul de an în fotbalul românesc. Avea doar 64 de ani

Marian Cărăvan 30.12.2020, 09:45
Moartea lui Adrian Ionescu îndoliază sfârșitul de an în fotbalul românesc. Avea doar 64 de ani

Este un final trist de an în fotbalul românesc, precum și pentru presa sportivă din România. Jurnalistul Adrian Ionescu, fost observator în Liga 1 și referent de specialitate la Liga Profesionistă de Fotbal, a murit la doar 64 de ani.

Doliu în fotbalul românesc și în presa sportivă

Adrian Ionescu a fost unul dintre jurnaliștii care s-au pus în slujba fotbalului românesc. Pe lângă calitățile de jurnalist, și-a demonstrat priceperea activând în fotbalul românesc. Adrian Ionescu a activat la Liga Profesionistă de Fotbal, fiind și observator la meciurile de Liga 1. Se lupta de mai multă vreme cu probleme la plămâni, dar până acum câteva săptămâni situația nu părea atât de gravă. Adrian Ionescu a murit la doar 64 de ani. Vârstă pe care o împlinise pe 7 decembrie.

În ultima perioadă, după ce FRF a decis să nu mai delege ca observatori la meciuri persoanele mai în vârstă de 60 de ani pentru a le proteja de posibilitatea infectării cu noul coronavirus, Adrian Ionescu a fost referent de specialitate la „Competiţii”, la LPF.

Mesajul transmis de Liga Profesionistă de Fotbal după decesul lui Adrian Ionescu

„Liga Profesionistă de Fotbal anunță cu durere și profundă tristețe decesul lui Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiții al LPF.

Adrian Ionescu împlinise 64 de ani în urmă cu câteva zile, fiind născut pe 7 decembrie 1956.

Ziarist de o deosebită valoare, Adrian Ionescu și-a dedicat întreaga viață acestei meserii și fotbalului, pe care l-a slujit în ultimele peste două decenii de viață în calitate de membru al Ligii Profesioniste.

Dumnezeu să-l odihnească! Liga Profesionistă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată în comunicatul LPF.

Urmăriți Playsport.ro și pe