Momeală de sute de mii de euro pentru Laurențiu Reghecampf. Ce spune presa din Azerbaidjan despre oferta Universității Craiova

Olteanu Ștefan 14.12.2022, 16:44
Momeală de sute de mii de euro pentru Laurențiu Reghecampf. Ce spune presa din Azerbaidjan despre oferta Universității Craiova

Presa din Azerbaidjan a aflat ce ofertă îi pregătește Mihai Rotaru lui Laurențiu Reghecampf, în încercarea de a-l readuce în funcția de antrenor al Universității Craiova. Reghecampf a pregătit echipa din Bănie în intervalul iulie 2021 – iunie 2022.

Laurențiu Reghecampf, dorit cu orice preț pe banca Universității Craiova! Dezvăluire de necrezut a presei din Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf se află în Azerbaidjan din luna iunie a acestui an, când a preluat-o pe Neftchi Baku, însă în curând ar putea fi tentat să revină în România, unde se vehiculează că e dorit pe banca Universității Craiova.

Reghecampf a mai activat în Bănie și în sezonul 2021 – 2022, iar acum Mihai Rotaru ar fi tentat să îl readucă înapoi. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani cunoaște în mare lotul pe care s-ar putea baza, iar acest lucru ar reprezenta un avantaj pentru club.

Informația că Mihai Rotaru îl dorește pe Laurențiu Reghecampf a ajuns și la urechile jurnaliștilor din Azerbaidjan, însă aceștia au aflat și câteva detalii incredibile.

„I s-a promis o mașină scumpă pentru a părăsi Neftchi”, titrează azerii de la Sport Info.

În continuare, aceștia dezvăluie contractul pe care patronul Universității Craiova este gata să i-l ofere lui Reghecampf:

„I-a fost propus un contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. Salariul lui va fi de 40.000 de euro și i se va face cadou o mașină Bugatti.

Conducerea Universității Craiova cunoaște faptul că Reghecampf își creează o colecție de mașini și speră că întâlnirea pe care o vor avea la finalul lunii decembrie să fie mulțumitoare pentru ambele părți”, se mai arată pe site-ul sportinfo.az.

Azerii nu oferă detalii suplimentare cu privire la modelul de Bugatti pe care Mihai Rotaru ar fi dispus să i-l dea cadou lui Reghecampf. Însă, este greu de crezut că ar putea fi vorba despre o mașină nouă.

Potrivit presei de specialitate, cel mai ieftin model Bugatti de catalog, Veyron, costă nu mai puțin de 1.7 milioane de dolari. În schimb, cel mai scump de pe piață costă 18.7 milioane de dolari. Este vorba despre un Bugatti La Voiture Noire.

Laurențiu Reghecampf nu se gândește să plece de la Neftchi Baku

În ciuda multiplelor zvonuri care apar la adresa lui, Laurențiu Reghecampf susține că nu se gândește să plece de la Neftchi Baku. El mai are contract până la data de 30 iunie 2024 și va face tot ce îi stă în putință pentru a îndeplini obiectivele echipei și pentru a-și duce înțelegerea la final:

„Am tot primit această întrebare. Nu am ce să fac. Nu pot opri presa să scrie despre mine. Este dreptul ei. Dar eu știu că sunt la Neftchi. Am contract aici.

Nu mă gândesc să schimb echipa, sunt mulțumit aici. Eu nu văd nicio problemă. Din partea mea nu sunt plângeri. Chiar am discutat cu cei din club. Am discutat despre consolidarea clubului, avem planuri”, a declarat Reghecampf, potrivit aceleiași surse.

Laurențiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion în România, o Supercupă și o Cupă a Ligii. Toate trofeele le-a câștigat alături de FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe