Moment genial cu iubita lui David Popovici. Taisia nu s-a mai putut abține după victoriile românului

Giosanu Catinca 19.08.2022, 11:23
Moment genial cu iubita lui David Popovici. Taisia nu s-a mai putut abține după victoriile românului

David Popovici a doborât sâmbătă recordul mondial la proba de 100 de metri liber, la Campionatele Europene de natație pentru seniori de la Roma. Tânărul înotător a sărbătorit alături de iubita sa performanța reușită în Italia.

Cu cine se iubește David Popovici

Considerat un adevărat fenomen al înotului, tânărul David Popovici nu și-a permis să plece în concediu vara aceasta. El a preferat să rămână în țară, unde s-a antrenat intens pentru competițiile la care s-a înscris. Sportivul legitimat la Dinamo culege acum roadele muncii sale.

Zilele trecute, el a obținut mai multe diplome și medalii, iar iubita lui, Taisia este tare mândră de partenerul său. Puștoaica a sărit în sus de bucurie după ce David Popovici și-a mai trecut un titlu de campion în palmares. A fost motiv de sărbătoare pentru cei doi, mai ales că tânărul înotător a stabilit sâmbătă un nou record mondial.

Cei doi au sărbătorit victoria

Popovici a bătut recordul mondial de cel mai rapid înotător cu 46,86 secunde, deținut până în acea clipă de Cesar Cielo Filho. După această reușită, tânărul înotător de doar 17 ani a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine de la Campionatele Europene de la Roma.

Iubita lui David Popovici, Taisia, este pasionată de social media. Tânăra cu care se iubește faimosul sportiv postează des imagini cu ea în mediul online, însă ultima postare îl are în prim plan pe David Popovici.

Adolescenta a publicat pe Instagram Stories o imagine cu campionul mondial la 100 de metri și la 200 de metri stil liber. Ea a scris și un mesaj în dreptul imaginii.

Um… UMMMMMMM”, a fost reacția Taisiei Nițuleasa.

Cum arată iubita lui David Popovici

Tânăra care l-a cucerit pe sportivul cu medalii de aur se numește Taisia Nițuleasa. Ea este elevă, la fel ca sportivul care a scris istorie pentru România de Budapesta.

David Popovici a fost întotdeauna discret în privința vieții sale private. El nu obișnuiește să posteze fotografii cu iubita sa, spre deosebire de aceasta. Tânăra se ferește și ea atunci când vede că jurnaliștii îndreaptă camerele de luat vederi către ea. Presa centrală a aflat, totuși, că cei doi învață la același liceu. Se pare că și Taisia este pasionată de sport, dar nu practică înotul. Ei îi place să danseze și practică de mai mult timp acest sport.