Moment umilitor pentru Nadia Comăneci. Fostul președinte a dat-o afară fără regrete: „Ești concediată”- REMEMBER

Giosanu Catinca / 15.09.2021, 18:12
Moment umilitor pentru Nadia Comăneci. Fostul președinte a dat-o afară fără regrete: „Ești concediată”- REMEMBER

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a fost umilită de către miliardarul american Donald Trump. Fostul președinte a dat-o afară pe campioana noastră fără a avea vreo reținere. Incidentul a avut loc în urmă cu câțiva ani, când Nadia a fost invitată la emisiunea Ucenicul, pe care Donald Trump o realiza la postul NBC.

Nadia Comăneci, victima lui Donald Trump

Fosta gimnastă Nadia Comăneci îl descrie pe Donald Trump ca fiind o persoană ok. Totuși, ea s-a confruntat la un moment dat cu ceva probleme cu fostul preşedinte al Statelor Unite al Americii, dar a preferat să nu vorbească despre asta.

Nadia Comăneci l-a cunoscut pe magnatul american, după ce a participat la show-ul „Ucenicul”, a cărui gazdă a fost chiar Donald Trump. Miliardarul a dat-o afară pe Nadia, dar i-a mărturisit înainte că asta nu are legătură cu sentimentele ei pentru ea.

”Te iubesc, dar ești concediată!”

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii a fost un admirator al Nadiei Comăneci, pe care a invitat-o, în 2008, la ediția cu celebrități a reality-show-ului „Ucenicul’, de la NBC – The Celebrity Apprentice.

“Zeița de la Montreal” a fost însă eliminată în al doilea episod. Într-un ultim mesaj, Trump i-a spus în timpul emisiunii.

Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată.”, i-a spus atunci Nadiei fostul președinte al SUA.

După momentul umilitor, fosta mare gimnastă a declarat pentru NBC:

Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil.”, a fost reacția gimnastei Nadia Comăneci.

La emisiunea la care a fost invitată Nadia Comăneci, au mai fost invitate și alte vedete precum Trace Adkins, Stephen Baldwin, Gene Simmons Marilu Henner, Lennox Lewis, Omarosa, Vincent Pastore, Tiffany Fallon, Jennie Finch, Nely Galan, Piers Morgan şi Tito Ortiz.

Nadia Comăneci, despre Donald Trump: ”Un om ok”

În momentul în care Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale, Nadia Comăneci a spus despre el că este „un om OK”.

Mi se pare ok, dar e mai bine să nu comentez nimic acum, după alegeri. Să aşteptăm să vedem ce se întâmplă.”, spunea Nadia Comăneci înainte ca Trump să fie desemnat câștigător al confruntării cu Hillary Clinton.