Momente critice pentru Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului, la un pas de moarte în spital (REMEMBER)

Moldoveanu Camelia / 15.06.2022, 11:14
Momente critice pentru Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului, la un pas de moarte în spital (REMEMBER)

Rică Răducanu a fost la un pas de moarte în urmă cu puțin timp. Fostul mare portar, care a apărat pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, a dezvăluit totul despre acele momente de cumpănă.

La un pas de moarte, Rică Răducanu a vorbit despre momentele critice

Fostul portar al Rapidului și al echipei naționale a trecut prin clipe de groază în timp ce a fost infectat cu COVID-19. Rică Răducanu a fost internat timp de 14 zile la „Matei Balș”, în luna ianuarie 2021.

Din nefericire perioada lui Rică Răducanu de spitalizare a coincis cu incendiul care a luat 20 de vieți. Fostul fotbalist a mărturisit că s-a salvat sărind pe fereastră:

Am trecut prin boală. Am fost în spital și cu nevasta, chiar atunci când a luat foc spitalul. Am sărit de la etaj. Am sărit, n-am luat-o pe ușă! Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile.

N-a fost o problemă, nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! Cred că și corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Poate din motivul ăsta.

M-am vaccinat și a 3-a oară, mi-au zis și acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuși pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia… E urât”, a spus Rică Răducanu, potrivit GSP.ro.

Problemele cu banii îl macină

Rică Răducanu traversează o perioadă dramatică, luptându-se să supraviețuiască. Fostul mare portar, care a jucat în echipa națională a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, își calculează fiecare leu. El consideră că ar fi trebuit să procedeze altfel în urmă cu mai mulți ani.

„Nu puteam să supraviețuiesc dacă nu era băiatul meu. Nici lui nu-i merge strălucit în această perioadă, mai greu cu antrenoratul în această perioadă de pandemie. Dar din cât a avut el, ne-a ajutat și pe noi. Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc vremuri atât de grele, să trebuiască să drămuiesc fiecare bănuț. Sunt foarte atent la consumul de apă, de lumină, de gaze, de tot. Facem economie la orice.

E trist că am ajuns în situația asta, dar ce putem face? Mergem mai departe și ne zbatem să supraviețuim, sperăm să vină vremuri mai bune. Cândva am fost pe val, acum trăiesc din amintiri. Poate că atunci trebuia să am mai mare grijă de bani.”, a mărturisit Rică Răducanu pentru PlaySport.ro.