Momente rare în FC Botoșani – FC Hermannstadt: doi jucători din tabăra oaspete s-au certat pe teren și au văzut cartonașul galben

Olteanu Ștefan 14.11.2022, 23:25
Momente rare în FC Botoșani – FC Hermannstadt: doi jucători din tabăra oaspete s-au certat pe teren și au văzut cartonașul galben

Partida FC Botoșani – FC Hermannstadt s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 0-0, însă în ciuda faptului că golurile au lipsit, confruntarea a oferit câteva momente rare. Karlo Letica și Baba Alhassan, coechipieri la FC Hermannstadt, s-au certat pe teren timp de câteva secunde bune și au fost sancționați de arbitru cu câte un cartonaș galben.

La un pas de bătaie! Coechipierii Karlo Letica și Baba Alhassan s-au certat pe teren în FC Botoșani – FC Hermannstadt

În minutul 78 al duelului FC Botoșani – FC Hermannstadt, pe teren s-au petrecut câteva momente incredibile. În timp ce jocul se desfășura în condiții normale, doi jucători din tabăra oaspete au avut ceva de împărțit și l-au determinat pe arbitru să întrerupă partida.

Este vorba despre atacantul Baba Alhassan, intrat pe teren în minutul 59, și portarul Karlo Letica. Aceștia și-au aruncat mai multe cuvinte grele unul altuia, după care s-au apropiat amenințător.

Colegii au intervenit rapid pentru a-i calma pe cei doi, însă nici arbitrul Marcel Bîrsan nu a trecut cu vederea incidentul. „Centralul” le-a acordat câte un cartonaș galben fiecăruia, lucru rar întâlnit în fotbal și care cu siguranță l-a nemulțumit teribil pe antrenorul Marius Măldărășanu.

Reacția lui Marius Măldărășanu după FC Botoșani – FC Hermannstadt.

Un lucru l-a încântat pe tehnicianul lui FC Hermannstadt și acela a fost scorul de pe tabelă. FC Hermannstadt a fost dominată copios de FC Botoșani în repriza secundă, care a avut inclusiv un gol anulat de VAR în minutul 90+2.

În acest context, Măldărșanu se declară mulțumit cu punctul obținut:

„Vorbeam înainte de meci că nu este o echipă ușoară de înfruntat. Și noi, și ei, încercăm să construim. Cred că în a doua repriza am avut câteva situații bune, dar ne-a lipsit inspirația. Până la urmă este un punct care se contorizează în clasament.

Da, este o pauză atipică. Pe noi ne avantajează că avem o restanță și nu stăm atât de mult. Trebuie să muncim mai mult și să reglăm anumite lucruri. Mi-a fost teamă doar că nu merge VAR-ul. S-a văzut de pe margine că a făcut Mihai Roman II henț.

Poate că poziționarea a făcut ca el să nu vadă, mă refer la Marcel Bîrsan. Ne dorim să jucăm la Sibiu, o să avem aportul publicului, care înseamnă foarte mult”, a spus Marius Măldărășanu, după FC Botoșani – FC Hermannstadt 0-0.

Eugen Neagoe a băgat spaima în arbitrul Adrian Chivulete, după ce a sărit să îl bată pe Marius Croitoru. Clipe tensionate au avut loc și la finalul duelului U. Cluj – FC Argeș 1-1.