Momentul care l-a debusolat pe Kyrgios. Și-a ieșit din fire și i-a cerut arbitrului de scaun să rezolve problema

Octavian Vasilescu / 10.07.2022, 20:09
Momentul care l-a debusolat pe Kyrgios. Și-a ieșit din fire și i-a cerut arbitrului de scaun să rezolve problema

Nick Kyrgios (27 de ani, locul 40 ATP) și-a ieșit din minți în setul al treilea din finala Wimbledon 2022. Australianul a fost enervat de o spectatoare.

Kyrgios i-a cerut arbitrului de scaun să o scoată din stadion pe doamna respectivă. Jucătorul a protestat chiar în timpul unui game, la scorul de 2-2, în setul 3.

Nick susține că o cunoaște pe spectatoarea respectivă, despre care spune că are ca scop să-l distragă. Kyrgios a acuzat-o că este în stare de ebrietate și că îl deranjează constant.

Nick Kyrgios, un car de nervi în finala Wimbledon 2022

Nu mă crezi? Nu ar trebui să conteze opinia ta. Mă distrage în timp ce servesc în finala Wimbledon. Nu există un moment mai important. Nu m-ai crezut prima dată, ea a făcut-o din nou și era să mă coste game-ul! De ce mai e aici?

E beată și nu e în toate mințile! Stă în primul rând și vorbește în mijlocul game-ului. Asta e acceptabil? Dă-o afară! Știu exact cine e. E cea în rochie și cred că a băut vreo 700 de pahare. Ea vorbește în timpul punctelor, iar tu ridici din umeri”, a răbufnit Nick Kyrgios, conform Eurosport.

Novak Djokovic a câștigat finala Wimbledon 2022

Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) l-a învins pe Nick Kyrgios în finala de la Wimbledon, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3).

Djokovic a obținut al șaptelea titlu al său pe iarba de la Wimbledon. De asemenea, este al 21-lea trofeu de Grand Slam cucerit de jucătorul din Serbia.

El l-a depășit pe Roger Federer la acest capitol, cei doi se aflau la egalitate până astăzi. Rafael Nadal este lider absolut la acest capitol, cu 22 de trofee de Grand Slam.

Din 2018 și până încoace, numai Novak Djokovic a triumfat la Londra! În 2020, turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de COVID-19. Așadar, este al patrulea trofeu consecutiv pentru Nole la All England Club.

Din 2013 nu a mai fost învins Djokovic pe arena centrală de la All England Club.

Novak Djokovic a câștigat turneul, dar va pierde 2000 de puncte după acest turneu. ATP nu acordă puncte la Wimbledon 2022, deoarece sportivii din Rusia și Belarus au primit interzis în acest an. Totul a pornit de la invazia Rusiei din Ucraina, moment care a dat startul războiului de lângă România.