Momentul în care verii Becali au îngropat ”securea războiului”. Are legătură cu pandemia!

Giosanu Catinca / 04.02.2021, 18:54
Momentul în care verii Becali au îngropat ”securea războiului”. Are legătură cu pandemia!

Noi dezvăluiri despre momentul care i-a unit pe Gigi și Giovanni Becali. Reamintim faptul că ani de zile cei doi au fost certați, însă acum ei au îngropat ”securea războiului”. Se pare că împacarea lor are legătură cu pandemia de coronavirus!

Momentul în care verii Becali au îngropat ”securea războiului”

Transferul lui Dennis Man la Parma, cel care a fost realizat prin intermediul lui Giovanni Becali, a fost exemplul concret că familia este cea mai importantă pentru Gigi Becali. Reamintim faptul că din această tranzacție a fost dată la o parte Anamaria Prodan, cea care era impresarul internaționalului U 21. Scopul se pare că ar fi fost ca Gigi Becali să se apropie și mai tare de vărul Ioan Becali.

De curând, a ieșit la iveală și cine l-a rugat pe finanțatorul celor de la FCSB să renunțe la scandalul cu vărul său. Conform primelor informații, se pare că mama latifundiarului din Pipera i-a convins pe cei doi să redevină o familie. Și asta, chiar în plină pandemie. Mai exact, închegarea relației dintre Giovanni Becali și Gigi Becali s-a produs atunci când Giovanni s-a îmbolnăvit cu noul virus. La îndemnul mamei lui, Gigi Becali a reacționat. Afaceristul l-a ajutat pe vărul său cu tratamentul necesar combaterii malariei respiratorii.

Giovanni și Gigi Becali au îngropat ”securea războiului”
Giovanni și Gigi Becali au îngropat ”securea războiului” după doi ani

Motivul rupturii relației dintre frații Becali și Gigi Becali

Ani de zile au stat certați cei doi oameni de afaceri. Acum însă, ei au îngropat securerea războiului și au redevenit o familie. Cine a fost principalul vinovat și care a fost mărul discordiei?

În urmă cu șapte ani, Giovanni Becali și Victor Becali au fost condamnați definitiv 6 ani şi 4 luni cu executare, respectiv 4 ani și 8 luni cu executare în urma sentinței date în Dosarul Transferurilor. Ulterior, Florin Gardoș s-a transferat de la Steaua, la Southampton, pentru aproximativ 6.8 milioane de euro.

Afacerea respectivă a fost intermediată de firma de impresariat a fraților Becali, iar Giovanni Becali l-a sunat de după gratii pe actualul antrenor principal al lui FC Barcelona, Ronald Koeman. La vremea respectivă, el era tehnicianul celor de la Southampton. Cei doi se cunoșteau de pe vremea în care Gică Hagi juca pentru catalani și era coleg la Barca cu celebrul fundaș olandez.

Nu uitați că eu, la pușcărie, la Slobozia, am transferat un jucător de 6.8 milioane de euro, printr-un telefon pus pe perete, acolo. Pe Gardoș! Vorbesc cu Dragoș Sârbu la telefon și-mi spune că la Southampton e Ronald Koeman antrenor… Dă-i un telefon și spune-i că-l sun de la numărul ăsta. Spune-i ultimele cifre, să știe că e număr din centrală. Apoi am vorbit cu el la telefon de două ori.”, a declarat, în urmă cu puțin timp, Giovani Becali, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.