Monstrul care terorizează apărările are o inimă la fel de mare ca talentul său. Reacția lui Haaland când acest puști i-a cerut un autograf

Dragos Stefanescu 21.03.2023, 14:20
Monstrul care terorizează apărările are o inimă la fel de mare ca talentul său. Reacția lui Haaland când acest puști i-a cerut un autograf

După evoluțiile strălucitoare de la Manchester City, Erling Haaland a plecat în Norvegia pentru a se alătura naționalei scandinave. Nordicii vor disputa în următoarea perioadă două partide în  preliminariile pentru EURO 2024. În cantonamentul echipei Haaland a avut parte de o întâlnire inedită cu un mic fan. Starul lui Manchester City i-a oferit copilului mai multe autografe și a fost extrem de blând cu acesta.

Erling Haaland, gest superb față de un mic fan. Atacantul i-a oferit copilului mai multe autografe

Erling Haaland a avut evoluții magice în acest sezon pentru Manchester City. După meciul cu Burnley, atacantul a plecat în țara sa natală pentru a se alătura naționalei Norvegiei. Nordicii vor disputa în următoarea perioadă două partide în preliminariile pentru EURO 2024. Norvegia va juca în deplasare cu Spania și apoi pe teren propriu cu Georgia.

Aflat în cantonament cu naționala țării sale, Haaland a avut parte de o întâlnire inedită. Un mic fan a venit să-i ceară autografe iar atacantul a fost extrem de încântat de acest lucru. Haaland i-a semnat copilului mai multe pagini dintr-un caiet nu înainte de a-i cere micuțului încuviințarea. Vădit emoționat, copilul și-a găsit cu greu cuvintele, spre amuzamentul lui Haaland.

Erling Haaland ratează primele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024

Erling Haaland a suferit o accidentare în timpul meciului cu Burnley și se pare că problema sa este mai gravă decât se credea inițial.

În timpul antrenamentelor efectuate alături de naționala Norvegiei el a resimțit dureri la aductor. Șefii Federației nordice au decis ca Haaland să nu riște o accidentare mai gravă, astfel că au anunțat că acesta va lipsi de la meciurile cu Spania și Georgia. Atacantul a plecat deja înapoi la Manchester, unde se va reface în următoarea perioadă.

Erling Braut Haaland a simțit o durere la aductor după meciul cu Burnley. Am sperat că este ceva care nu îi va afecta evoluția de sâmbătă, dar după ce am efectuat mai multe teste a devenit clar că el nu va putea juca împotriva Spaniei și a Georgiei. Cel mai bun lucru este ca el să primească îngrijire medicală de specialitate, astfel că va părăsi cantonamentul naționalei”, a fost comunicatul Federației Norvegiene de Fotbal.

Urmăriți Playsport.ro și pe