Motivul real al despărțirii dintre Bănel Nicoliță și iubirea vieții sale: „I-am spus de nebunia mea”

Catinca Giosanu 13.10.2022, 18:24
Motivul real al despărțirii dintre Bănel Nicoliță și iubirea vieții sale: „I-am spus de nebunia mea”

Bănel Nicoliță a făcut o serie de dezvăluiri despre cea mai neagră perioadă din viața lui. Fostul jucător al echipei naționale a mărturisit care a fost motivul real pentru care s-a produs ruptura între el și Cristina, fosta lui soție.

Bănel Nicoliță, declarații șocante

Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret de mama copiilor săi. Ruptura dintre fostul jucător al lui Gigi Becali și Cristina s-a produs în urmă cu aproximativ doi ani. Cei doi au rezistat împreună doar 6 ani.

Din relația lor au rezultat două fete, Natalia și Amalia. Fostul cuplu ar fi decis să se separe când tehnicianul a hotărât să se întoarcă la Făurei și să pună echipa de fotbal locală pe picioare. Din păcate, planurile lui s-au năruit.

Motivul real pentru care s-a produs ruptura dintre Bănel Nicoliță și Cristina

Bănel Nicoliță a dezvăluit că a pierdut o sumă impresionantă după ce a divorțat. Ex-fotbalistul a suferit enorm în urma acestor probleme. A fost atât de afectat încât a intrat în depresie.

Fostul jucător al latifundiarului din Pipera s-a văzut nevoit să plece în Statele Unite ale Americii după ce a rămas singur și fără bani. El a sperat că aceasta este singura cale să își rezolve problemele. Presa a speculat că Bănel a fugit în SUA de frica unor cămătari cărora le-ar fi datorat sume colosale.

În cele din urmă, fratele său, Stelian Nicoliță, a dezmințit informațiile. Cu toate acestea, „aventura” lui Bănel din SUA a rămas o dilemă. Nu s-a știut în niciun moment adevăratul motiv din spatele „fugii” fostului fotbalist.

”Vrei să vii lângă mine, sau nu”

Bănel a afirmat că soția l-a avertizat că va rămâne fără niciun ban dacă se va apuca să ivestească în fotbal, dar nu a luat-o în niciun moment în seamă.

Vrei să vii lângă mine, sau nu?”, a fost ultimatumul pus de Bănel, conform propriilor spuse.

Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord. A avut dreptate în tot ce voiam eu să fac. Ea avea dreptate că nu era ok să facă în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal.

Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut.

Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie.

Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături.”, a povestit Bănel Nicoliță, conform gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe