Mourinho, executat la vară! Șefii lui Spurs aduc în locul său ”senzația Europei”, antrenorul de doar 33 de ani!

Bordei Radu / 23.02.2021, 13:42
Mourinho, executat la vară! Șefii lui Spurs aduc în locul său ”senzația Europei”, antrenorul de doar 33 de ani!

Mourinho va fi executat la vară! Șefii lui Spurs nu mai par convinși că proiectul portughezului va da rezultatele dorite. The Special One l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, după ce argentinianul dusese echipa în finala Ligii Campionilor. Totuși, conducătorii grupării londoneze au dorit un antrenor care să le aducă trofee. Iar Mourinho părea cea mai bună variantă.

La început președintele Daniel Levy și-a frecat mîinile de fericire. După 12 etape, Tottenham era pe primul loc și lumea îi vedea ca pretendenți la titlu. Mai ales după victoriile cu Manchester United sau Manchester City. Dar între timp, forma bună s-a transformat într-un coșmar. Echipa este pe locul 9, la 9 puncte în urma locurilor de Liga Campionilor. Ce e drept, londonezii au un meci mai puțin.

Mourinho va fi executat la vară! Șefii lui Spurs aduc în locul său ”senzația Europei”, antrenorul de doar 33 de ani!

Înfrângerea cu West Ham, echipă aflată acum pe locul 4, pare să îi fi convins pe șefii clubului că Mourinho nu poate schimba situația. Iar conducerea londonezilor ar fi pus deja ochii pe un înlocuitor. Este vorba de cel mai în vogă tehnician din Europa, Julian Nagelsmann. La 33 de ani, acesta a transformat Leipzig într-o adevărată rivală pentru Bayern Munchen. Chiar dacă a pierdut cel mai important jucător, în această vară, pe Timo Werner, echipa tot se bate la titlu. În plus, gruparea germană arată un fotbal foarte frumos, ofensiv. Iar Nagelsmann este cunoscut pentru modul cum identifică și pune în valoare tinere talente, care apoi pleacă pe zeci de milioane de euro.

Acestea sunt o parte din motivele pentru care cei de la Tottenham speră să îl confingă pe antrenor să vină în Premier League

Mourinho are zilele numărate

Doar clauza uriașă de 40 de milioane de dolari îi împiedică pe șefii clubului să se despartă acum de portughez. Acesta mai are o șansă să își salveze postul. Dacăechipa va prinde locul de Liga Campionilor, atunci Mourinho va continua. Totodată, The Special One, are și șansa să aducă un trofeul londonezilor, pentru că va juca finala Cupei Ligii. Doar că acolo vor întâlni cea mai bună echipă a momentului, mașina de fotbal a lui Guardiola, Manchester City.

Dacă Nagelsmann va ajunge totuși, la Londra, nu ar veni cu mâna goală. Marcel Sabitzer ar putea ajunge și el la Tottenham, un mijlocaș pe care londonezii îl urmăresc de ceva timp. Nagelsmann ar putea să îl ceară și pe Radu Drăgușin, fundașul de la Juventus. Românul este de ceva timp pe lista neamțului, dar acesta pare convins să rămână la Torino.

VIDEOCLIPUL ZILEI