Mutare șoc la Dinamo! Afaceristul cu greutate din România pe care acționarii vor să îl atragă după vânzare

Robert Zanfir 25.02.2023, 21:03
Mutare șoc la Dinamo! Afaceristul cu greutate din România pe care acționarii vor să îl atragă după vânzare

Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Vlad Iacob ar plănui să îl readucă pe Ionuț Negoiță la Dinamo. Fostul patron din Ștefan cel Mare ar urma să fie sponsor al echipei.

Căderea în gol experimentată de dinamoviști s-a transformat în zbor în ultimele 24 de ore. Red&White 2022 Management SRL a preluat acțiunile deținute de Dorin Șerdean, iar primele zvonuri au anunțat injecții masive de capital în club. „Balonul” s-a spart pe parcurs. Incluși înițial în proiect, cei de la The One au spus pas. Totuși, nu puțini sunt cei care stau la pândă. Cristi Borcea varsă lacrimi pentru „câini” și anunță chiar posibila cooptare a lui Ionuț Lupescu. În plus, în Ștefan cel Mare ar putea reveni și Ionuț Negoiță.

Mutare șoc la Dinamo! Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Vlad Iacob îl vor pe Ionuț Negoiță

Omul numărul 1 de la Certinvest, alături de ceilalți implicați în societatea care a preluat Dinamo, ar încerca readucerea lui Ionuț Negoiță în Ștefan cel Mare. Potrivit ProSport, patronul de la RIN a confirmat contactul, dar a precizat că așteaptă ca Dinamo să regleze situația de la Săftica, plus a datoriilor față de firmele sale.

„Mi s-a solicitat o întrevedere din partea noilor deținători ai lui Dinamo și probabil că ne vom întâlni săptămâna viitoare să discutăm. Deocamdată nu sunt în țară.

Singurul lucru care mă interesează este să fie bine clubului, să trăiască, să se întoarcă în Liga 1 și să am din nou prilejul să vin pe un nou stadion la meciuri importante jucate de Dinamo.

Vom vedea la ce s-au gândit dânșii, sunt deschis la propuneri, dar prima temă ar trebui să fie situația de la Săftica legată de cazare. Acolo nu s-au îndeplinit niște angajamente în sensul că există restanțe de șapte-opt luni la plata chiriei. La un moment dat, s-au făcut plăți pentru vreo două luni, după care s-a sistat tot. Ne-am întors practic în același punct din urmă cu ceva timp”, a declarat Ionuț Negoiță pentru sursa citată.

Nu pot decât să mă bucur că această tranzacție a fost finalizată, bravo! E bine că s-a implicat cineva, sper că vor avea și puterea financiară să ducă mai departe proiectul, să rezolve insolvența, să promoveze și, de ce nu?, să atingă în scurt timp și obiective de performanță”,
Ionuț Negoiță, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe