Mutarea făcută de Ionela Prodan înainte de moarte o protejează pe Anamaria Prodan în procesul cu Reghecampf

Catinca Giosanu 21.10.2021, 09:30
Mutarea făcută de Ionela Prodan înainte de moarte o protejează pe Anamaria Prodan în procesul cu Reghecampf

Regretata cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a fost răpusă de cancer în urmă cu trei ani de zile. Înainte de a pleca dintre noi, artista a avut grijă să își pună bine. Mutarea pe care aceasta a făcut-o o protejează pe impresară în procesul cu Laurențiu Reghecampf.

Ionela Prodan ar fi prevestit separarea dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani, moment în care toată familia a fost greu încercată. Cei care au urmărit familia agentului de fotbal în diverse apariții TV știau cât de apropiați sunt cu toții și ce gol imens a lăsat cântăreața în urma sa.

Impresara i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. În urmă cu  aproape un an, Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus regretata artistă înainte să își dea ultima suflare. Se pare că solista de muzică populară l-a apreciat mult pe cel de-al doilea soț al fiicei sale.

Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele. Mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit presei centrale.

Cum a fost împărțită averea solistei

Internauții au interpretat vorbele Ionelei Prodan ca fiind o avertizare lăsată pentru ca fiica ei să încerce să țină familia unită la fel cum a făcut ea în timpul vieții. Se știe că Ionela Prodan obișnuia să adune deseori la masă pe toată lumea. Aceasta se străduia să țină legătura cu copiii care începeau să prindă aripi dincolo de meleaguri. Și-a luat însă măsuri de siguranță. I-a lăsat Anei toată averea. În mod normal, aceasta trebuia împărţită între Anamaria Prodan şi Anca Savelio. Sora Anei a decis să îi cedeze totul soției lui Reghe.

Ionela Prodan și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei. Moștenirea constă în patru imobile, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două autoturisme, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia se ridică la suma de două milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe