N-a fost bun la FCSB, dar merge în străinătate pentru un salariu mare. Unul dintre renegații lui Becali pleacă fără regrete

Catinca Giosanu 11.01.2021, 17:40
N-a fost bun la FCSB, dar merge în străinătate pentru un salariu mare. Unul dintre renegații lui Becali pleacă fără regrete
Cunoscutul agent de jucători Bogdan Apostu a dezvăluit recent faptul că a primit o ofertă din străinătate pentru atacantul echipei FCSB. Prin urmare, unul dintre renegații lui Gigi Becali va pleca în străinătate. Și asta, pentru un salariu mai mare. Mai mult decât atât, se pare că transferul se va realizeza în cel mai scurt timp posibil.

Atacantul lui Gigi Becali va pleca în străinătate pentru un salariu mare

La cei 28 de ani ai săi, Sergiu Buș a fost transferat de FCSB, în vara anului trecut, de la Gaz Metan. De menționat este că sportivul mai are contract până la finalul acestui sezon cu formația bucureșteană.

În prezent, echipa FCSB se află pe primul loc din Liga 1. De-a lungul celor 15 meciuri jucate, FCSB  a obținut nu mai puțin de 34 de puncte.

Dacă la FCSB a fost ținut mai mult pe banca de rezerve, iată că acum Sergiu Buș este pe cale să semneze cu o echipă din străinătate. Atacantul este hotărât să plece de la echipa bucureșteană. Impresarul său, Bogdan Apostu, a anunțat că are o ofertă concretă din parte unei echipe din străinătate.

Sergiu Buș:”Cred că pot să aduc suma pe care a cerut-o Becali”

Agentul lui Sergiu Buș susține că oferta este situată sub un milion de euro, iar totul depinde de ce decizie va lua Gigi Becali.

„Eu am ofertă concretă pentru el (n.r. Segiu Buș) din străinătate. Rămâne de văzut în următoarea săptămână… e posibil să plece pe sumă de transfer. Sergiu n-a fost neapărat la cel mai bun nivel al lui la FCSB, dar cred că au fost și motive pentru care s-a întâmplat lucrul acesta, la faptul că încrederea primită din partea clubului sau din partea antrenorului nu a fost aceea la care se aștepta.

E posibil să plece dacă domnul Becali va primi suma pe care a cerut-o. Este sub un milion de euro. Cred că pot să aduc suma pe care a cerut-o Becali”, a declarat Bogdan Apostu, într-o intervenție la ProSport Live.

MM Stoica: Sergiu Buş nu a venit bine pregătit la noi

Managerul general al FCSB-ului, MM Stoica, s-a arătat recent nemulţumit de prestaţia fotbalistului.

„Sergiu Buş nu a venit bine pregătit la noi. A avut perioade în care nu a jucat, a fost accidentat, suspendat, apoi, la noi, a fost depistat cu COVID-19. I-a fost foarte greu. Acum s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Când joci vârf şi nu dai gol, e clar că toată lumea îşi pune întrebări”, a susţinut MM Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.

Conform datelor furnizate de transfermarkt.com, Sergiu Buș are o cotă de 800.000 de euro.

De-a lungul carierei sale, Sergiu Buș a jucat în 11 partide pentru echipa bucureșteană FCSB și a marcat două goluri și o pasă decisivă în acest sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe