El e primul jucător important de care FCSB se desparte în această iarnă

Sorin Chiriac 09.01.2021, 12:57
El e primul jucător important de care FCSB se desparte în această iarnă

FCSB a transferat deja două fotbaliști în această pauză competițională, dar începe să și vândă. Atacantul Sergiu Buș (28 de ani)  ar putea fi primul jucător important de care FCSB se desparte în această iarnă. Vârful a venit liber de contract la echipa lui Gigi Becali la începutul acestui sezon de la Gaz Metan Mediaș. Și chiar de ardeleni este dorit!

El e primul jucător important de care FCSB se desparte în această iarnă

Sergiu Buș nu-și găsește locul la FCSB în noul sistem de joc propus de antrenorul Toni Petrea pe finalul sezonului de toamnă. Jucând de multe ori fără atacant de careu, așezarea tactică a celor de la FCSB l-a lăsat pe Buș în afara primului 11. iar toate acesta s-au tradus în lipsa de eficacitate a atacantului de 28 de ani. Mai mult, pe final de an acesta s-a și accidentat, astfel că șansele de a mai prinde prima echipă au scăzut și mai mult. El a pierdut astfel meciurile importante cu CFR Cluj și Craiova, dar și perioada de pregătire din Turcia.

Îl vor măcar împrumut până la vară

În aceste condiții, Gaz Metan Mediaș forțează o revenire a atacantului care a jucat atât de bine în tricoul ardelenilor. Impresarul jucătorului, Bogdan Apostu, discută zilele acestea cu Gigi Becali, pentru a găsi cea mai bună soluție pentru jucătorul său. El  încearcă să-l convingă pe Gigi Becali să accepte transferul la Gaz Metan Mediaș, antrenorul Jorge Costa fiind interesat de aducerea lui Sergiu. Ar putea fi vorba despre un transfer definitiv, dar mult mai probabil se poate discuta de un împrumut până în vară, cu eventuală opțiune atunci pentru medieșeni, scrie Fanatik.

Nu e apt pentru retur

Deși se spera că Buș va fi apt pentru începutul de an, accidentarea lui este mult mai serioasă. Se estimează că ar putea reveni pe gazon la mijlocul lunii februarie, ceea ce ar constitui o nouă problemă. Chiar și așa, pentru atacantul celor de la FCSB există interes.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe