Nadia, în lacrimi de ziua ei. Gestul neașteptat prin care Dylan a emoționat-o și a lăsat-o fără cuvinte pe Zeița de la Montreal

Ștefănescu Dragoș 15.11.2022, 08:56
Nadia, în lacrimi de ziua ei. Gestul neașteptat prin care Dylan a emoționat-o și a lăsat-o fără cuvinte pe Zeița de la Montreal

Sâmbătă, 12 noiembrie, legendara Nadia Comăneci și-a sărbătorit ziua de naștere. ”Zeița de la Montreal” a fost impresionată până la lacrimi de surpriza pregătită de fiul ei, Dylan.

Nadia Comăneci, impresionată de surpriza pregătită de fiul ei

Nadia Comăneci a împlinit sâmbătă vârsta de 61 de ani. Cu acest prilej, fosta gimnastă a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea prietenilor, apropiaților și fanilor.

”Zeița de la Montreal” a fost copleșită de surpriza pregătită de Dylan, fiul ei în vârstă de 16 ani. Acesta a invitat-o la un restaurant, unde a plătit din banii săi. Nadia a povestit totul și a recunoscut că a fost impresionată până la lacrimi de gestul lui Dylan.

A fost pentru prima dată când Dylan m-a invitat, pe banii lui, la un restaurant. A fost un gest care m-a lăsat fără cuvinte.

Eu nu mă las ușor impresionată, dar de astă dată mi-au dat lacrimile”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

Mesajul Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru Nadia Comăneci

Cei din Comitetul Olimpic și Sportiv Român nu au uitat să-i transmită Nadiei un mesaj de felicitare cu ocazia zilei sale de naștere.

La mulți ani, Nadia Comăneci !

Pentru fiecare bordură care a devenit bârnă, pentru fiecare bară de covoare devenită paralele inegale, pentru covorul transformat în sol și pentru fiecare obstacol sărit de un copil, pentru toate visurile pe care le-ai inspirat și fiecare suflet pe care l-ai atins, MULȚUMIM!
Team Romania îți urează o zi de zece și-ți trimite milioane de gânduri bune!”, au transmis reprezentanții COSR.

Nadia le-a mulțumit tuturor celor care au felicitat-o

Ca în fiecare an, pe 12 noiembrie, Nadia a primit de ziua ei o mulțime de telefoane și mesaje de felicitare. Legendara gimnastă le-a mulțumit tuturor pentru gândurile lor frumoase.

Au fost foarte mulți cei care m-au sunat sau care mi-au scris. Toate mesajele au fost emoționante și țin să le mulțumesc tuturor din suflet”, a spus Nadia.

”Zeița de la Montreal”

Nadia Comăneci a marcat definitiv istoria gimnasticii mondiale prin evoluția sa de excepție de la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Pe 18 iulie 1976, Nadia a uimit o lume întreagă cu evoluția sa perfectă. Afişajul electronic nu era programat să arate nota 10, aşa că după evoluţia Nadiei, pe ecran a apărut nota 1.00. Românca a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori nota 10. Ea a câştigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol). Prin evoluția de la Montreal, Nadia Comăneci a intrat definitiv în istorie. Ea este prima gimnastă care a executat perfect un exercițiu, obținând nota 10.