Surpriză uriașă pentru Nadia Comăneci, în ziua în care a împlinit 61 de ani! La mulți ani, Zeiței de la Montreal!

Giosanu Catinca 12.11.2022, 19:13
Surpriză uriașă pentru Nadia Comăneci, în ziua în care a împlinit 61 de ani! La mulți ani, Zeiței de la Montreal!

Sărbătoare mare în familia Nadiei Comăneci. „Zeița de la Montreal” își sărbătorește ziua de naștere. Marea noastră campioană a împlinit vârsta de 61 de ani. Cu acest prilej, fosta gimnastă a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea prietenilor, apropiaților și fanilor.

Nadia Comăneci a împlinit 61 de ani

Nadia Comăneci, una dintre legendele sportului românesc și mondial, a împlinit sâmbătă frumoasa vârstă de 61 de ani. “Zeița de la Montreal” a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Multipla campioană olimpică își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare un videoclip de la ziua ei de la naștere, dar și un mesaj care a atras atenția lumii întregi.

Cea mai bună surpriză de ziua mea cu familia mea de gimnastică”, a scris cea mai bună gimnastă din istoria României, pe contul oficial de Facebook.

Ce a făcut de ziua ei de naștere

Nadia Comăneci a fost surprinsă de cei care o apreciază cu cele mai frumoase mesaje.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a ținut să o felicite pe fosta mare gimnastă.

La mulți ani, Nadia Comăneci !
Pentru fiecare bordură care a devenit bârnă, pentru fiecare bară de covoare devenită paralele inegale, pentru covorul transformat în sol și pentru fiecare obstacol sărit de un copil, pentru toate visurile pe care le-ai inspirat și fiecare suflet pe care l-ai atins, MULȚUMIM!
Team Romania îți urează o zi de zece și-ți trimite milioane de gânduri bune!”, au transmis reprezentanții COSR.

Mesajul transmis de ”Zeița de la Montreal” de ziua ei

Fanii Nadiei nu s-au lăsat mai prejos. Ei au luat cu asalt paginile de socializare ale ”Zeiței de la Motreal”.

Printre cei care au felicitat-o pe Nadia se numără și Beatrice Mercado, președintele Asociației Junior Sport, cel mai complex proiect din România de educație și cultură sportivă pentru copii.

La mulți ani cu soare în suflet, Nadia Comăneci!
Astăzi, 12 noiembrie, este ziua ta de naștere… Tu… BUNUL NAȚIONAL, DEVENIT BUN MONDIAL! Gloria ta a început dintr-o dată de 18 iulie, acum… 48 de ani… Atunci ai obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii MONDIALE, într-o competiție olimpică. Este vorba de Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Erai o puștoaică de 14 ani, care a uimit atunci planeta, dar a și pus tehnicienii de la Montreal în dificultate… Acum ceva timp, ai fost întrebată de către un jurnalist, ce crezi că a determinat… blocarea soft-ului care habar nu avea să… scrie nota 10, nefiind, pe atunci luată în calcul… PERFECȚIUNEA. Și ce ai răspuns THE GREAT CHAMP? ”Mintea mea”.”, a reacționat Beatrice Mercado.

Sportiva a radiat de fericire și le-a mulțumit tuturor pentru că și-au răpit din timpul lor să îi ureze de bine.

Thank you all for the b day wishes . Multumesc pentru urări.”, a mai spus Nadia Comăneci.