Nebunie la Dinamo după demisia lui Gigi Mulțescu. Jucătorii nu știau că le-a plecat antrenorul

Giosanu Catinca / 13.04.2021, 23:36
Nebunie la Dinamo după demisia lui Gigi Mulțescu. Jucătorii nu știau că le-a plecat antrenorul

Vestea că Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo i-a luat prin surprindere pe jucătorii din Ștefan cel Mare. Este un adevărat haos la clubul bucureștean! Fotbaliștii nu aveau habar că le-a plecat antrenorul. Ei au aflat despre acest lucru abia la finalul partidei cu Astra, din semifinalele Cupei.

Nebunie la Dinamo după demisia lui Gigi Mulțescu

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a precizat, marţi, că demisionează de la conducerea tehnică a echipei FC Dinamo. Anunțul a fost făcut imediat după înfrângerea suferită, scor 0-1, cu Astra, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Paul Anton a fost cel mai surprins de demisia lui Gigi Mulțescu de la finalul meciului cu Astra Giurgiu. Mijlocașul lui Dinamo a declarat că nu știa nimic despre decizia pe care tehnicianul avea să o ia la finalul disputei din Cupa României.

Cum adică şi-a dat demisia? Nu ştiam, m-aţi luat prin surpindere. În vestiar nu s-a discutat despre tema asta. (n.r. – dacă s-a pus problema să-l convingă să nu demisioneze). Nu s-a pus problema. Dânsul a fost antrenorul nostru. E antrenorul  nostru şi acum am aflat acest lucru. Nu ştiu ce să comentez. (…) E o perioadă grea, e o perioadă confuză, dar sperăm ca la finalul campionatului să terminăm cu bine, să ne salvăm şi să fim şi în finala Cupei României. Vă rog să nu mă întrebați de antrenor. Abia am auzit de domnul Mulțescu.”, a declarat Paul Anton, la microfonul televiziunilor care transmit meciurile Cupei României, conform, News.ro.

Anton, suprins demisia lui Mulţescu: Cum adică şi-a dat demisia?
Paul Anton a fost suprins demisia lui Mulţescu: Cum adică şi-a dat demisia?

Jucătorii nu știau că le-a plecat antrenorul

Tehnicianul român a recunoscut la interviul după meci că nu a vorbit deloc cu jucătorii despre ce intenționa să facă, însă decizia lui fusese luată după partida din campionat cu Academica Clinceni.

El a ajuns la Dinamo pe 16 martie, iar de atunci, „câinii” au disputat 4 meciuri, toate pierdute: 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni și 0-1 cu Astra (în Cupă), plus amicalul cu Dinamo Kiev, scor 0-3.

Înainte de acest mandat, tehnicianul în vârstă de 69 de ani a antrenat ultima dată Dinamo din 14 iulie 2020 până în 26 august 2020. El îl înlocuise pe Mihalcea pe bancă echipei din Ștefan cel Mare. După plecarea lui Gigi Mulțescu, pe banca echipei roș-ale a venit Cosmin Contra, alături de secundul Jerry Gane. Cosmin Contra a plecat de la Dinamo, pe 3 decembrie, înaintea partidei cu FC Argeș, 1-0, din cauza problemelor financiare de la club. După plecarea sa, Jerry Gane a rămas  antrenor principal. Ulterior însă, a plecat și el. S-a întâmplat după eșecul cu FC Argeș.