Nebunie la PSG. Comunicatul lui Mbappe după scandalul iscat între conducerea clubului și atacant

Bogdan Solomon 13.06.2023, 16:29
Nebunie la PSG. Comunicatul lui Mbappe după scandalul iscat între conducerea clubului și atacant

PSG stă pe un butoi cu pulbere în această perioadă. Kylian Mbappe a reacționat oficial, printr-un comunicat, după scandalul cu șeicii care conduc destinele campioanei en-titre a Franței.

Mbappe, comunicat oficial după scandalul cu oficialii lui PSG

Presa din Hexagon a dezvăluit recent că Mbappe și-a înștiințat șefii printr-un email că nu dorește să activeze clauza de prelungire a contractului scadent în 2024. Această informație a reaprins zvonurile privind transferul său la Real Madrid.

În comunicatul emis marți, 13 iunie, atacantul de 24 de ani a subliniat că nu a purtat niciodată discuții cu conducerea pe marginea subiectului, aceasta fiind informată încă din vara lui 2022 cu privire la decizia de a nu continua colaborarea în momentul în care actuala înțelegere va ajunge la final.

„Conducerea clubului responsabilă cu prelungirea contractului, semnat în urmă cu un an, a fost informată încă de pe data de 15 iulie 2022 despre decizia jucătorului de a nu prelungi după 2024, iar scrisoarea a avut drept singur obiectiv să confirme ceea ce a fost precizat verbal în prealabil.

Kylian Mbappe şi anturajul său afirmă că nu au discutat niciodată cu clubul despre acest lucru anul acesta, iar o eventuală nouă prelungire nu a fost, în consecinţă, evocată.  După ce a afirmat public în ultimele săptămâni că va fi parizian în sezonul viitor, Kylian Mbappe nu a cerut plecarea sa în această vară, ci doar a confirmat clubului nu va activa clauza pentru un an suplimentar”, a transmis Kylian Mbappe prin intermediul reprezentanților săi, exprimându-și totodată regretul că emailul trimis oficialilor clubului a fost făcut public.

PSG, gata să-l vândă. Real Madrid are concurență serioasă

În aceste condiții, PSG i-a oferit starului două variante cât se poate de clare: fie semnează prelungirea contractului, fie va fi vândut chiar în această vară. Cea de-a doua pare să prindă contur, așa că Real Madrid va demara din nou negocierile, dar concurența este acerbă.

Manchester United și Chelsea sunt gata să intre în cursa pentru semnătura sa și să realizeze astfel cel mai scump transfer din istorie. Recordul îi aparține în momentul de față brazilianului Neymar, în schimbul căruia PSG a plătit nu mai puțin de 222 de milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului cu Barcelona.

Întrebat dacă îl va aduce pe Mbappe la Real Madrid, președintele Florentino Perez a oferit, pe de altă parte, un răspuns surprinzător: „Da, dar nu în acest an”, semn că ar prefera să aștepte despărțirea de campioana Franței.

Urmăriți Playsport.ro și pe