Nedelcearu s-a întors de la națională într-un butoi cu pulbere! Scandal uriaș la AEK Atena, în care e implicat și românul

Moldoveanu Camelia / 05.04.2021, 14:51
Nedelcearu s-a întors de la națională într-un butoi cu pulbere! Scandal uriaș la AEK Atena, în care e implicat și românul

Ionuț Nedelcearu, la întoarcere în Atena, s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaș. Jucătorii AEK cer antrenorului să plece după 1-5 cu Olympiakos . Nici la naționala României, jucătorul de 24 de ani, n-a dus-o mai bine.

Întors de la națională, acolo unde n-a jucat deloc în trei meciuri, fotbalistul a „aterizat” la AEK Atena în mijlocul unui scandal. Jucătorii cer demisia antrenorului, iar ultrașii vor ca toți să-și dea tricourile jos.

Echipa lui Nedelcearu, pusă la zid de către ultrași – Video

La fluierul final, AEK s-a văzut în fața unei noi înfrângeri. De această dat au fost umiliți cu 5 – 1 de către Olympiakos.  Jucătorul român a intrat în teren la scorul de 4 – 0, sperând într-o minune, însă ce a urmat a fost catastrofal. În minutul 74, Fortounis a șutat direct în piciorul lui Nedelcearu și mingea a intrat în poartă.

Umilit de situația din teren, Dimitris Melissanids a părăsit arena după prima repriză. În tribună, însă, au rămas câțiva ultrași, cu toate că s-a jucat fără public.

În momentul în care meciul s-a terminat, oamenii din tribună au coborât pe teren. Jucătorii n-au mai putut ajunge în vestiare și au fost asaltați cu cuvinte grele:

Dați jos acum tricoul sfânt al lui AEK. Dați-l jos și plecați toți!”

Un jucător i-a cerut antrenorului să plece

Karim Ansarifard i-a cerut antrenorului să plece
Karim Ansarifard i-a cerut antrenorului să plece

Este vorba despre Karim Ansarifard. Acesta a răbufnit după ce Manolo Jimenez le-a zis că își vor reveni în meciul următor. Fotbalistul ,transferat în 2020 de la Al-Sailiya, i-a reproșat spaniolului:

Imaginea echipei e desfigurată. E o rușine pentru AEK. Dacă antrenorul nu ne mai poate ajuta, să ne lase! Asta nu mai poate continua”

Cu toate ca nu s-a luat o decizie în ceea ce-l privește  pe antrenor, toată lumea se așteaptă ca acesta să fie demis.

Răzvan Lucescu, aproape de AEK Atena?

Răzvan Lucescu, 52 de ani, este liber de contract și analizează toate ofertele. După despărțirea de Al Hilal, tehnicianul român este ofertat din campionatul Greciei. Dar nu de la echipele pe care le-a antrenat, ci de la una dintre rivale. AEK Atena este echipa care și l-ar dori pe Răzvan Lucescu pe banca tehnică. Însă antrenorul român nu intenționează, cel puțin acum, să revină în fotbal. Conștient de faptul că e riscant să preiei o echipă în plin campionat, o echipă care are imprimat deja stilul antrenorului pe care ar urma să-l înlocuiască, Răzvan Lucescu stă deocamdată în expectativă.

Răzvan Lucescu ar putea salva AEK
Răzvan Lucescu ar putea salva AEK

Fiind liber de contract, normal că există oferte! Aș fi putut să merg acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară! Am mai făcut o dată asta, am preluat o echipă în martie și este riscant”, a spus Răzvan Lucescu, la GSP Live.

Antrenorul român s-a despărțit în februarie în lacrimi de Al Hilal, după momente frumoase trăite la echipa din Arabia Saudită. La scurt de la venirea sa pe banca tehnică a saudiților, a cucerit Liga Campionilor Asiei. Pe 24 noiembrie 2019, Răzvan Lucescu cucerea primul trofeu continental. Până la despărțirea de Al Hilal, le-a mai adus saudiților și titlul de campioană în Arabia Saudită

Sunt recunoscător Arabiei Saudite și celor din staff-ul lui Al Hilal. Am trăit momente fantastice acolo. Am rămas total surprins de ce am găsit acolo. Am continuare prieteni din familii saudite. Lumea e înnebunită după fotbal acolo”, a mai spus Răzvan Lucescu.