Negocieri între FCSB și FC U Craiova pentru transferul lui Andrea Campagno. Nicolae Dică a dat totul în vileag

Robert Zanfir 13.08.2022, 21:52
Negocieri între FCSB și FC U Craiova pentru transferul lui Andrea Campagno. Nicolae Dică a dat totul în vileag

Nicolae Dică a vorbit cu Adrian Mititelu despre transferul lui Andrea Compagno (26 de ani) la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că și-l dorește pe atacantul lui FC U Craiova, dar că patronul oltenilor refuză o eventuală negociere.

Andrea Compagno a devenit motiv de dispută între Gigi Becali și Adrian Mititelu. Patronul FCSB a promis aducerea a doi noi jucători. Italianul lui FC U Craiova – unul dintre ei. Latifundiarul s-ar fi reorientat, dar pare că nu are succes nici cu Adam Nemec. Ar putea primi o mână de ajutor de la Nicolae Dică. Prezent în tribune la FC Argeș – FC U Craiova, tehnicianul a făcut pressing la Adrian Mititelu.

Negocieri între FCSB și FC U Craiova pentru transferul lui Andrea Campagno

Nouă transferuri a reușit FCSB în această vară. Iar Gigi Becali nu vrea să se oprească. Așteptata calificare în grupele Conference League i-ar putea garanta o sumă apropiată de 10 milioane de euro. Suficient pentru noi investiții, spune omul de afaceri.

Nicolae Dică a dezvăluit că a continuat pressingul început de patronul său. Nu a avut nici el succes în fața lui Adrian Mititelu.

„Chiar vorbeam ieri cu domnul Mititelu, să nu se supere că spun, îmi spunea să fiu puţin mai precaut în anumite momente.

Eram acasă, la Piteşti, şi e normal să mă duc la echipa mea de suflet să o văd. Urmăresc şi adversarii din campionat. Am fost şi meciul trecut, la FC Argeş cu U Cluj.

A zis domnul Mititelu că nu-l vinde pe Compagno. Îl înțeleg pe dânsul, a investit mulți bani și-și dorește să intre în play-off. A spus asta și când a fost vorba de Bauza”, a spus Nicolae Dică.

Mititelu, ironic cu Gigi Becali: Probabil m-a confundat cu Valeriu Iftime

Adrian Mititelu nu a rămas dator. Patronul lui FC U Craiova spune că ținta lui este calificarea în play-off. Mititelu și Becali nu ar fi la prima afacere. Transferul lui Mihai Costea l-a trimis pe oltean pe mâinile justiției, cu ani în urmă.

Recent, Gigi Becali a încercat marea cu degetul și în privința lui Bauza. Doar accidentarea mijlocașului argentinian l-a determinat să facă pasul în spate.

„I-am spus şi lui Dică, nu e posibil o asemenea… nici cu două, nici cu trei milioane. Aia cu 500.000 e aşa… probabil m-a confundat cu Iftime, de la Botoşani.

Dar nu s-a pus problema… i-am transmis domnului Becali că nu se pune problema de un transfer al lui Compagno, pentru că e un jucător care ne trebuie foarte mult. Eu vreau în play-off şi îl vând pe Compagno… nu ar mai înţelege nimeni nimic.

Dacă ar fi discuţia de vânzarea lui Compagno, suma aceea (n.r. de 500.000 €) ar fi de un împrumut pe un an de zile”, a declarat Adrian Mititelu.