Negocierile dintre Dinamo și Mohammad Murad au avansat! Vlad Iacob a oferit noi detalii

Olteanu Ștefan 09.08.2022, 13:20
Negocierile dintre Dinamo și Mohammad Murad au avansat! Vlad Iacob a oferit noi detalii

Mohammad Murad negociază cu Dinamo posibilitatea de a investi în Ștefan cel Mare, iar Vlad Iacob, administratorul special al clubului alb-roșu, a oferit noi detalii despre stadiul discuțiilor. „Câinii” sunt gata să îi îndeplinească toate cerințele renumitului om de afaceri.

„Se lucrează intens! Vrea să susțină sportul!”. Vlad Iacob, despre negocierile dintre Dinamo și Mohammad Murad

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, continuă negocierile pentru găsirea unui investitor care să bage bani în Ștefan cel Mare, iar în cursul zilei de luni, 8 august, a oferit noi detalii din cadrul discuțiilor pe care le poartă cu Mohammad Murad.

Playsport.ro a anunțat în exclusivitate că Vlad Iacob a mers la Viorel Cataramă pentru a-l convinge să investească la Dinamo, după care s-a reorientat către Mohammad Murad, un celebru om de afaceri, care are o avere de aproximativ 150.000.000 de euro. Tot Playsport.ro a dezvăluit o ședință pe care afaceriștii din anturajul lui Dinamo au avut-o în prezența lui Murad, după care, în direct la Playsport LIVE, Vlad Iacob a făcut un anunț oficial despre venirea noului investitor la Dinamo:

„Discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.

Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii și să știe care sunt perspectivele”, a transmis Vlad Iacob, la PlaySport LIVE.

Contactat și de Radio Dinamo 1948, administratorul special al clubului alb-roșu a lăsat de înțeles că negocierile avansează încet, dar favorabil:

„Așa cum am mai spus, stăm la dispoziția domnului Murad. Îi punem la dispoziție toate informațiile. Eu, avocații și cei de la RTZ lucrăm la asta. Nu este simplu. Așa ceva nu se încheie peste noapte. Îi asigur pe suporteri că se lucrează intens. Vom furniza informațiile solicitate, în cel mai transparent mod posibil.

Domnul Murad vrea să susțină sportul. Vrea să susțină un simbol al României”, a declarat Vlad Iacob.

În această săptămână se poate decide totul

În continuare, administratorul special al lui Dinamo a încercat să ofere un termen în care negocierile ar putea să se materializeze:

„Eu sper să avem ceva clar în această săptămână. Dar nu știu dacă o să dureze o săptămână, două sau trei. Nu depinde de mine, ci de avocații și de specialiștii domnului Murad.

Ei trebuie să analizeze foarte bine. Eu îi asigur de tot suportul meu. Insolvența ajută destul de mult.

Domnul Murad nu a trecut printr-o insolvență până acum. Insolvența protejează companiile, implicit și pe Dinamo. O protejează de păcate ale trecutului, care nu vor putea fi reactivate. Nicio persoană care nu este înscrisă la masa credală nu se mai poate îndrepta împotriva clubului pe viitor”, a mai adăugat Vlad Iacob.

Urmăriți Playsport.ro și pe