Nemulțumirea lui Gică Hagi înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș! Ce probleme a depistat „Regele”

Bădulescu Silvian / 26.11.2021, 20:30
Nemulțumirea lui Gică Hagi înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș! Ce probleme a depistat „Regele”

Farul Constanța se va deplasa luni, la Mediaș, pentru partida cu Gaz Metan. Meciul va începe de la ora 17.30 și va fi penultimul al etapei.

„Important e să marcăm”

Antrenorul echipei de la malul mării a declarat că este nemulțumit că echipa lui nu marchează destul. Deși constănțenii nu au primit gol în ultimele două partide, el a spus că-l interesează mai degrabă compartimentul ofensiv.

Nu mă încântă pe mine că în ultimele două meciuri nu am luat gol, important este să marcăm, să producem un rezultat bun. Obiectivul meu nu este să nu primim gol, ci să marcăm. Asta e mentalitatea mea, să facem un fotbal ofensiv foarte bun”.

El a menționat că și defensiva e un punct important, iar toată echipa trebuie să se apere.

Cu toate că și apărarea este importantă, trebuie să știm să ne apărăm cu toată echipa. Gaz Metan e o echipă grea, are și jucători talentați, jucători cu experiență și joacă și acasă, dar noi mergem cu gândul de a câștiga”.

În partida din tur, Farul Constanța s-a impus prin golurile marcate de Jefte, din penalty, în minutul 55, și Adrian Petre, în minutul 81.

„Urmează o deplasare grea”

Gică Hagi a ținut să sublinieze importanța partidei, precum și faptul că aceasta este una dificilă. Chiar dacă diferența dintre cele două este de zece puncte, „Regele” a ținut să sublinieze buna organizare defensivă a Gazului.

Pentru noi urmează o deplasare grea din toate punctele de vedere, mă refer și la drum, dar și la adversar. Noi am avut întotdeauna meciuri grele acolo, e greu să câștigi la Mediaș. Gaz Metan are și un antrenor care organizează foarte bine defensiva, e greu să o desfaci.

Trebuie să facem un fotbal ofensiv foarte bun ca să reușim. Îmi doresc să ne întoarcem acasă cu o victorie pentru că a început returul și e important să câștigi” a punctat Gică Hagi.

Întrebat și de formația sa, Hagi a menționat că nu vor exista schimbări majore la echipe în perioada de iarnă. El este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

Lotul este bun, sunt mulțumit de el. Până acum am făcut lucruri bune, dar am avut și momente când individual nu am avut calitatea așa cum trebuia”.

Farul se clasează pe locul 7, cu 25 de puncte acumulate în 16 partide disputate și un golaveraj pe plus (18-9). Aceștia sunt la doar două puncte de ultimul loc care asigură clasarea în play-off, la sfârșitul sezonului regular.

Gaz Metan, în schimb, se află în zona roșie, pe locul 13, care o trimite la baraj, în acest moment. 15 puncte au adunat aceștia, cu un golaveraj negativ (12-19). Totuși, situația nu este disperată, deoarece se află la doar un punct de locul 12, ultimul care asigură menținerea în prima ligă.