Nepoata familiei Neli și Mircea Lucescu, Marilu, „a recidivat”. Anunțul făcut de tânără i-a surprins pe toți membrii familiei

Mihai Rosoiu / 03.08.2021, 11:12
Nepoata familiei Neli și Mircea Lucescu, Marilu, „a recidivat”. Anunțul făcut de tânără i-a surprins pe toți membrii familiei

E sărbătoare mare în familia Lucescu. Nepoata familiei Neli și Mircea Lucescu, Marilu, este însărcinată pentru a treia oară. Tânăra este căsătorită cu un profesor universitar din Peru, cuplul având deja doi micuți. Deși este face parte dintr-o familie foarte cunoscută, frumoasa Marilu a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor.

Neli și Mircea Lucescu sunt deja străbunici, iar nepoata Marilu a „recidivat”. E însărcinată pentru a treia oară

Familia Lucescu e gata să se mărească. Fiica lui Răzvan, antrenorul lui PAOK Salonic, este, din nou gravidă. Frumoasa Maria Luiza, alintată de apropiați Marilu, este o figură foarte discretă, aparițiile sale publice fiind rare. Tânăra a dorit să-și țină viața privată departe de ochii lumii. Are o relație minunată cu soțul său, cadru didactic universitar, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copilași. Până acum…

Mircea Lucescu are deja trei strănepoți. Doi din partea nepoatei și o fetiță din partea lui Matei, celălalt copil al lui Răzvan Lucescu. La 52 de ani, tehnicianul lui PAOK Salonic are „vechime” în rolul de bunic, Lucio, cel mai mare nepot al său având 4 ani.

Nepoata lui Mircea Lucescu a recidivat. E însarcinata pentru a treia oara
Nepoata lui Mircea Lucescu a recidivat. E însarcinata pentru a treia oara (Sursă foto: Facebook)

S-au căsătorit devreme

Atât Mircea cât și Răzvan s-au căsătorit devreme. iar seniorul familiei consideră că o căsnicie timpurie este foarte importantă în viața unui om:

Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină.

Atunci când ai succes, prețul succesului este invidia și prețul nereușitei este singurătatea. Când ai necazuri, supărări, familia te ajută. Trebuie să-ți găsești un echilibru în toate astea și un echilibru ți-l dă familia. Întotdeauna i-am îndemnat pe jucătorii mei să se căsătorească devreme, să-și alcătuiască o familie”, spunea „Il Luce” într-un interviu acordat cu mulți ani în urmă.

Matei Lucescu are o afacere de succes

Celălalt nepot al lui Mircea Lucescu, Matei, deține o afacere de succes. Este proprietarul fabricii de bere „Grivița”. Un brand cunoscut înainte de 1989, „Grivița” a revenit la viață odată cu investiția familiei Lucescu. Din spusele specialiștilor, băutura produsă la fabrica lui Matei este una dintre cele mai bune de piața românească.

Potrivit unor estimări neconfirmate, pentru a putea readuce la viață brandul Grivița, Matei Lucescu ar fi investit 1.000.000 de euro în fabrică, iar rezultatele par a fi cele așteptate.